Πάτρα: Η Πισπιρίγκου απειλεί με μήνυση τον Δασκαλάκη επειδή θέλει να κάνει τεστ DNA

Πάτρα: Η Πισπιρίγκου απειλεί με μήνυση τον Δασκαλάκη επειδή θέλει να κάνει τεστ DNA
 

«Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει» φέρεται να είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των νεκρών Παιδιών στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου τώρα να φέρεται να θέλει να καταθέσει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη για την πρόθεσή του να ζητήσει τεστ DNA.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ια να διαπιστώσει αν πράγματι είναι ήταν της Μαλένας και της Ιριδας.

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί – σκοπίμως ή τυχαία για παν ενδεχόμενο και μάλιστα μετ’ επιμονής πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες – από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης  Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αίαντας Μανθόπουλος

«Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει…»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος και pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις πληροφορήθηκε την παραπάνω πληροφορία, εξέφρασε την πρόθεση να καταθέσει μήνυση. Φέρεται μάλιστα να είπε : «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε στην ίδια πηγή, από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης κατηγορουμένης.

Διαβάστε Επίσης  Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Δ. Γραικού: Ο «τάφος», οι αντιφάσεις και η ομολογία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί -για πρώτη φορά από πότε που βρέθηκαν σε απέναντι στρατόπεδα με τον Μάνο ως προς τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας- δικαστικά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη. Μάλιστα γι’ αυτή την επιθυμία της έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *