Η Γη της Ελιάς – Στέφανος: «Α ρε πατέρα, είχες δίκιο»

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή. Ο Στέφανος θα καταλάβει πως ο πατέρας του ο Στάθης είχε δίκιο για όλα, στην γη της ελιάς. Οι μέρες περνούν, η δίκη πλησιάζει και η Αρετή φαίνεται πως αρχίζει να χάνει για τα καλά την ψυχραιμία της.

Όσο κι αν προσπαθεί ο Στέφανος να της μιλήσει, να την ηρεμήσει, μέσα του γνωρίζει πως είναι μάταιο. Η Αρετή θέλει να καταστρέψει τον σύζυγό της, να τον κάνει να υποφέρει. Στο πλευρό του Στάθη στέκεται η Βασιλική, η οποία, επίσης, βρίσκεται στο στόχαστρο της μητέρας της.

Διαβάστε Επίσης  Γη της ελιάς - Πέμπτη: Η Ιουλία συναντά τον Στάθη στον δρόμο και του μιλά έξω από τα δόντια

Ο Στέφανος αισθάνεται το απόλυτο κενό. Συνειδητοποιεί καθημερινά πως η στάση της Αρετής, μόνο κακό κάνει. Στο μεταξύ, η Αρετή έχει φροντίσει να τον έχει αποκλειστικά δικό της, χωρίζοντάς τον από την Ελένη.

Πλέον, ο Στέφανος είναι μόνος του, πλάι στην μητέρα του. Όλοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη και το δίκιο έχει χαθεί. Καθημερινά σκέφτεται πόσο δίκιο είχε ο πατέρας του τότε, όταν του έλεγε πως αυτό το “δέσιμο” με την μητέρα του, δεν κάνει καλό σε κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Μιλάει Στον Στέφανο Για Την Ιουλία

 

Οι μέρες περνούν και ο Στέφανος σκέφτεται πως ο Στάθης δικαιολογημένα άφησε το σπίτι του, στην γη της ελιάς. Μετανιώνει που δε τον άκουσε νωρίτερα, που υποστήριξε την μητέρα του στα απανωτά της λάθη.

Βέβαια, τώρα είναι αργά για να γυρίσει πίσω. Πρέπει να σταθεί πλάι στην Αρετή, παρόλο που μέσα του δε την υποστηρίζει… Πόσο θα αντέξει αυτή την αρρωστημένη κατάσταση και ποια θα είναι η στάση της Αρετής, όταν αντιληφθεί πως χάνει και τον γιο της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *