Σασμός επόμενα επεισόδια : 130 , 131 , 132 ,133 , 134 , 135 , 136

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 130 , 131 , 132 ,133 , 134 , 135 , 136 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 13ο στις 26/4/22
Επεισόδιο 13ο
Τρίτη
Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης Σταματάκης; Ποια θα είναι η απόφαση των δικαστών; Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μία στάση που θα τους έκπληξη όλους… Καλλιόπη και Μαθιός μπορούν να ελπίζουν πως ο Αστέρης απέχει ένα βήμα από την ελευθερία.

Η Αργυρώ από την άλλη τρέμει μήπως ο μεγαλύτερος της εφιάλτης γίνει πραγματικότητα. Στη σκέψη πως ο άνθρωπος που σκότωσε τον λατρεμένο της αδερφό θα αφεθεί ελεύθερος καταρρακώνεται.

Κρατάει κι άλλο χαρτί στα χέρια της η Στέλλα ή η τελική της κίνηση θα αποδειχθεί πυροτέχνημα; Όσο Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες περιχαρακώνονται στα στρατόπεδά τους, στη μέση ο Αστέρης καλείται να αντιμετωπίσει το καινούργιο παιχνίδι που το παίζει η ζωή.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 131 στις 27/4/22
Επεισόδιο 131
Τετάρτη
Οι υποψίες του Καραπάνου
Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Δεν αντέχω άλλο, θέλω να φύγω από την Κρήτη και να μην γυρίσω πίσω ποτέ ξανά, λέει στη μητέρα της με τα δάκρυα από τα μάτια της να τρέχουν ποτάμι.

 

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Άγγελος για πρώτη φορά αντιμέτωποι
Κι ενώ ο Άγγελος επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στην Άσπα, προσπαθώντας να την πείσει να μείνει, ο Γεράσιμος κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα. Μία λεπτομέρεια όμως από τη συνάντησή τους θα βάλει τον Καραπάνο σε υποψίες. Αργυρώ και Μαρίνα επιστρέφουν στα Γιάννενα. Εκεί τις περιμένουν ο Σταύρος με τη Δέσποινα…

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 132 στις 28/4/22
Επεισόδιο 132
Πέμπτη
Πρέπει να πληρώσει για το θάνατο του Πετρή
Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μία νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη Συνειδητοποιεί Πως Ο Μαθιός Σκότωσε Στεφανή

Δεν του αξίζει να είναι ελεύθερος. Πρέπει να σαπίσει στη φυλακή, μόνο αυτό του αξίζει. Πρέπει να πληρώσει για το θάνατο του Πετρή, λέει ξανά και ξανά, με το μίσος να έχει κυριεύσει για τα καλά την ψυχή της. Από την άλλη ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει;

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 133 στις 2/5/22
Επεισόδιο 133
Δευτέρα
Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μία οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αστέρης από την άλλη προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του.

Σασμός-Αργυρώ

Κι ενώ η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου, ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιο του, που θα την σοκάρει… Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή ο Αστέρης προβαίνει σε μία κίνηση που θα φέρει αναστάτωση.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 134 στις 3/5/22
Επεισόδιο 134
Τρίτη
Το χωριό έχει πάρει φωτιά, καθώς ο Μαθιός έχει ζητήσει μπροστά σε όλους τη Βασιλική σε γάμο. Τα νέα περνούν από το στόμα σε στόμα και καταλήγουν στο Νικηφόρο. Η Καλλιόπη προσπαθεί να πάρει πάλι την κατάσταση στα χέρια της, μα το πραγματικό πλήγμα έρχεται από αλλού.

Ο Αστέρης κάνει το ταξίδι που όλοι απεύχονται. Συγκεκριμένα πηγαίνει στα Γιάννενα, αφού από το μυαλό του δεν φεύγει ούτε στιγμή η Αργυρώ. Καθώς ο Καραπάνος συνεχίζει να ψάχνει απελπισμένα τον γιό του από τη φυλακή, εκείνος κρύβει στο μανίκι του έναν άσο που κάνεις δεν υποψιάζεται. Κι ενώ η Αργυρώ ψάχνει τα πατήματα της κοντά στον Σταυρό και το παιδί, οι σκιές του παρελθόντος της έρχονται ασφυκτικά κοντά της…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες, η Πηνελόπη στέλνει τον Δούκα στην κρεμάλα!

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 135 στις 4/5/22
Επεισόδιο 135
Τετάρτη
Ο Αστέρης προσπαθεί να πλησιάσει την Αργυρώ και μιλάνε οι δυο τους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να συνετίσει τον αδερφό του, ενώ ο Μαθιός απαλλαγμένος από το άγχος της κρυφής ζωής χαίρεται την ελευθερία που περίμενε τόσον καιρό.

Το σχέδιο του Αντώνη με τον Γεράσιμο προχωράει κανονικά, η Ντίνα όμως, εξακολουθεί να υποψιάζεται τον τελευταίο για παρανομίες. Η Στέλλα θα ζητήσει από τον Γεράσιμο να βρεθούν, την ώρα που ο Αστέρης στην προσπάθειά του να συναντήσει την Αργυρώ θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή αλήθεια

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 136 στις 5/5/22
Επεισόδιο 136
Πέμπτη
Η αποκάλυψη για τον γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα. Συνειδητοποιώντας πως η Αργυρώ έχει κάνει τη δική της οικογένεια, διαλύεται, με τον Μανώλη να κάνει μία τελευταία προσπάθεια να λύσει το μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει.

Ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιό του Καραπάνου. Μία είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον τελευταίο έξω από τα ρούχα του. Ο Αστέρης θα δεχτεί μία επίσκεψη του αστυνόμου, και ο Μανώλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα. Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει άναυδη την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση