Σασμός: Η κατάθεση της Σεμίνας έφτασε – Η Αργυρώ σε σοκ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο «Σασμό» με τη δίκη να προχωρά και τη Σεμίνα να καταφθάνει στο δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια. Η στιγμή που πολλοί περίμεναν έφτασε. Οι Βρουλάκηδες καταρρέουν και οι Σταματάκηδες ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Ο Αστέρης ανεβαίνει στο βήμα έτοιμος να ομολογήσει. «Δεν έχω να πω τίποτα», τονίζει ο Σταματάκης και η οικογένειά του βρίσκεται στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού. Η Καλλιόπη είναι πεπεισμένη πως ο γιος της θα σαπίσει στη φυλακή, αλλά ο Μαθιός προσπαθεί να την καθησυχάσει. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει ξανά τη βεντέτα με τους Βρουλάκηδες

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η δίκη, η Στέλλα ζητάει να μιλήσει ακόμη ένας μάρτυρας. Τότε, μπαίνει στο δικαστήριο η Σεμίνα χαμένη. Με δάκρυα στα μάτια, ζώντας μία από τις πιο τραυματικές στιγμές της ζωής της ξανά, «ορκίζεται» ότι θα πει «την αλήθεια και μόνο την αλήθεια».

Η Αργυρώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συμβαίνει. Όλα όσα θα συμβούν στην αίθουσα του δικαστηρίου θα χαραχτούν μια για πάντα στην καρδιά τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σταύρος: «Το διέγραψα κι απελευθερώθηκα, είμαι ήσυχος»

Η στιγμή της κατάθεσης της Σεμίνας στη δίκη φτάνει σήμερα (20/4) κι όλα θα αλλάξουν στο «Σασμό». Το θαύμα που ήλπιζαν οι Σταματάκηδες ήρθε. Η Σεμίνα ως αυτόπτης μάρτυρας του φονικού θα ομολογήσει τα πάντα. Θα μπορέσει, όμως, η οικογένεια του αγαπημένου της να τη συγχωρέσει;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *