Σασμός: Η Μαρίνα πιέζει την Αργυρώ να γυρίσουν στα Γιάννενα

Σασμός: Η Μαρίνα πιέζει την Αργυρώ να γυρίσουν στα Γιάννενα

Δύσκολη προβλέπεται η επόμενη ημέρα για τους Βρουλάκηδες. Η αθώωση του Αστέρη θα βυθίσει την οικογένεια ξανά στον πόνο καθώς δεν θα απονεμηθεί δικαίωση για τον θάνατο του Πετρή. Η Αργυρώ, παρόλο τις πιέσεις της Μαρίνας στην σειρά Σασμός, αποφασίζει να μην αφήσει την κατάσταση έτσι, κάνοντας ύφεση στον Αστέρη με σκοπό να ξανά μπει στην φυλακή.

Η Αργυρώ αρνείται να γυρίσει στα Γιάννενα

Η αθώωση του Αστέρη θα γεμίσει οργή την οικογένεια Βρουλάκη και ειδικά την Αργυρώ. Αμέσως μετά την δίκη, η Μαρίνα και αυτή θα επέστρεφαν στην βάση τους που είναι τα Γιάννενα αλλά αυτό θα αργήσει λίγο ακόμα να συμβεί καθώς η ηρωίδα θα παλέψει διακαώς να κλείσει ξανά τον Αστέρη στην φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης έτοιμος να φύγει στην Αθήνα με την Εύα

Η Μαρίνα βλέποντας πόσο έχει επηρεάσει το συγκεκριμένο γεγονός την κόρη της, κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να την πείσει να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πίσω στα Γιάννενα.

Η Αργυρώ αρνείται να επιστρέψει αρχικά καθώς έχει βάλει κάτι στο μυαλό της κάτι που αν δεν το πετύχει δεν θα ησυχάσει. Διψά για εκδίκηση και θέλει να δει τον Αστέρη να σαπίζει στην φυλακή, άσχετα με την απόφαση του δικαστηρίου. Πόσο σύντομα όμως θα επιστρέψουν στα Γιάννενα, Αργυρώ και Μαρίνα στην σειρά Σασμός; Θα πάρει αρκετός καιρός ή όχι;

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μια δολοφονία σοκάρει το χωριό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση