Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας απειλεί να τρέξει δικαστικά την Άννα

Το ζευγάρι αυτό φτάνει στα άκρα. Ο χωρισμός τους αναμένεται να σχολιαστεί σε όλη τη Μάνη! Ο Λεωνίδας απειλεί να οδηγήσει την Άννα στο δικαστήριο, έχοντας ξεπεράσει -πλέον- κάθε όριο, στην γη της ελιάς.

Τα προβλήματα του θερμοκηπίου μόνο άγχος προκαλούν. Ο Λεωνίδας επέστρεψε στους Βρεττάκους, παρακαλώντας τους να τον πάρουν ξανά στη δούλεψή τους. Η Άννα έμεινε πίσω, προσπαθώντας να σώσει το μεγάλο της αυτό εγχείρημα, δίχως αποτέλεσμα.

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να την βοηθήσει, μέσα από την Χάιδω και τον Φίλιππο. Τους ζητάει να αγοράσουν εκείνοι το θερμοκήπιο της μικρής, αναλαμβάνοντας να το φτιάξουν από την αρχή. Έπειτα, όταν η Άννα ορθοποδήσει, θα είναι έτοιμη για να αναλάβει ξανά τα ηνία της μικρής της επιχείρησης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος πετάει τον Αποστόλη στο δρόμο

Η Χάιδω και ο Φίλιππος αργούν να πάρουν αυτή την κρίσιμη απόφαση. Ο Λεωνίδας φοβάται πως θα τα χάσει όλα και απειλεί την Άννα πως θα πάει στο δικαστήριο, εάν δε βρει λύση στην γη της ελιάς.

Της τονίζει πως θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα, εάν δεν αποζημιωθεί από αυτή την τεράστια ζημιά. Η Άννα δε τον αναγνωρίζει πλέον! Πώς είναι δυνατόν ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε κι αγάπησε τόσο, να την απειλεί με αυτόν τον τρόπο;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σε σοκ ο Αστέρης – Μαθαίνει ποιος σκότωσε τον Στεφανή

Ο ερωτισμός χάθηκε. Ο Λεωνίδας αισθάνεται το απόλυτο κενό. Θέλει τα χρήματά του πίσω και δεν υποχωρεί. Η Άννα απελπισμένη, στρέφεται ξανά στην Μαργαρίτα. Μία ατελείωτη μάχη ξεκινά, με τις επιπτώσεις να είναι πολλές…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση