Σασμός: Έρωτας ή εμμονή; Τί νιώθει ο Μαθιός για την Βασιλική;

Σασμός: Έρωτας ή εμμονή; Τί νιώθει ο Μαθιός για την Βασιλική;Ο μεγάλος αυτός έρωτας έχει καταφέρει να διχάσει τους τηλεθεατές. Μία φλόγα που κρατά χρόνια τώρα και σιγοκαίει στις καρδιές των δύο πρωταγωνιστών. Ο Μαθιός και η Βασιλική παραδίνονται καθημερινά στη δίνη του πάθους τους, στη σειρά Σασμός. Τί είναι, όμως, αυτό που αισθάνονται πραγματικά;  Σασμός: Έρωτας ή εμμονή; Τί νιώθει ο Μαθιός για την Βασιλική;

 

Όπως βλέπουμε και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Μαθιός πιέζει την Βασιλική να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Είναι τρομερά ερωτευμένος μαζί της και θέλει να δεθούν με τα δεσμά του γάμου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Αριάδνη και Αφροδίτη

 

Το ίδιο έκανε και με τον Νικηφόρο, του αποκάλυψε την αλήθεια, θέλοντας να “αφαιρέσει” ένα προς ένα τα εμπόδια αυτής της σχέσης. Η Βασιλική είναι ακόμη επιφυλακτική και αρνείται για κάτι επίσημο. Είναι ακόμη χήρα του Στεφανή…

Σασμός: Έρωτας ή εμμονή; Τί νιώθει ο Μαθιός για την Βασιλική;

Πολλοί αναρωτιόμαστε εάν ο Μαθιός είναι πράγματι ερωτευμένος μαζί της ή αν όλα αυτά αποτελούν εγωισμό κι εμμονή, στη σειρά Σασμός. Τόσα χρόνια την περίμενε χωρίς να ξανά παντρευτεί, σκότωσε τον σύζυγό της και τώρα της ζητά να παντρευτούν άμεσα.

Ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στο περιοδικό TiVi και στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για τη σχέση της τηλεοπτικής του μητέρας με τον…θείο του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία Spoiler: Διπλή εγκυμοσύνη για την πρωταγωνίστρια

«Ας αναλογιστούμε κάτι… Ένας ήρωας που ερωτεύτηκε μία γυναίκα και επί 20 χρόνια δεν κοίταξε, ακούμπησε, ούτε πήγε με κάποια άλλη, κατά την άποψή μου, δεν είναι έρωτας, αλλά κόλλημα, εμμονή. Πόσω μάλλον όταν αυτό τον φτάνει στο σημείο να σκοτώσει έναν άνθρωπο… Μου είναι δύσκολο, λοιπόν, ανεξάρτητα από το αν ο Στεφανής ήταν ή όχι καλός, να παρουσιάζεται ως ένας προοδευτικός άντρας».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *