Σασμός – Ο Αμερικάνος ομολογεί: «Δεν σκότωσα εγώ τον Στεφανή»

Σασμός – Ο Αμερικάνος ομολογεί: «Δεν σκότωσα εγώ τον Στεφανή»Μία αποκάλυψη που θα ανατρέψει τα δεδομένα. Μία αλήθεια που έρχεται στο φως, για να ανοίξει ξανά την υπόθεση του Στεφανή Σταματάκη. Ο Αμερικάνος σύντομα θα λυγίσει και θα ομολογήσει πως δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή, στη σειρά Σασμός.

Παρόλο που πήρε στις πλάτες του έναν φόνο που δεν έκανε για να προστατευτεί, ο Καραπάνος δε τα παράτησε. Θέλει να τον βγάλει από τη μέση και για να το καταφέρει, είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα!

Ο Αντώνης και ο Γεράσιμος ήταν σίγουροι πως ο Αμερικάνος δε διέπραξε τον συγκεκριμένο φόνο. Ο Μαθιός και η Καλλιόπη χάρηκαν με αυτή την ομολογία, καθώς οι αρχές έστρεψαν το βλέμμα τους αλλού…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Κώστας σκοτώνει εν ψυχρώ τον Άγγελο

Οι πιέσεις του Καραπάνου, αλλά και η γενικότερη κατάσταση στο κελί, θα αναγκάσουν τον Αμερικάνο να ομολογήσει την σκληρή αυτή αλήθεια. Σύμφωνα με το περιοδικό τηλεόραση, θα απευθυνθεί στις αρχές, αναφέροντας πως όλα ήταν ένα μεγάλο ψέμα, για να φυλακιστεί.

Λίγο πριν εξακριβωθεί η ομολογία του, ο Καραπάνος θα οπλίσει και θα τον σκοτώσει εν ψυχρώ. Ο Αμερικάνος θα φύγει άδοξα από τη σειρά Σασμός, έχοντας πετάξει την “βόμβα” πως ο πραγματικός δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο

 

Τα νέα θα διαρρεύσουν σε όλη την Κρήτη, με τον Μανόλη να αισθάνεται ξανά το ίδιο βάρος μέσα του. Μήπως ήρθε τώρα η στιγμή να ομολογήσει την αλήθεια; Μήπως έφτασε η ώρα να κλειστεί ο Μαθιός στη φυλακή, για το φρικτό αυτό έγκλημα; Όλα ανατρέπονται ξανά!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *