Μία μπανάνα και ένα ποτήρι ζεστό νερό κάνουν το πιο Υγιεινό Πρωινό

Μία μπανάνα και ένα ποτήρι ζεστό νερό κάνουν το πιο Υγιεινό Πρωινό

Ένα παρεξηγημένο πρωινό που σίγουρα θα δοκιμάσετε να το βάλετε στην καθημερινότητά σας… Μία μπανάνα και ένα ποτήρι ζεστό νερό κάνουν το πιο Υγιεινό Πρωινό 

Σύμφωνα με πολλούς, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν το χρόνο να καθίσουν και να προετοιμάσουν κάτι υγιές για τον εαυτό τους. Έχουμε πρωινό στο δρόμο, πετάμε ένα φλιτζάνι καφέ γρήγορα και μερικοί άνθρωποι τρώνε κάτι για πρώτη φορά στο μεσημεριανό γεύμα!

Φυσικά, δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ ανθυγιεινό. Δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνετε πολλή προσπάθεια για να φτιάξετε ένα πλούσιο πρωινό κάθε πρωί, άλλωστε σχεδόν κανείς πια, δεν έχει χρόνο για αυτό. Κι όμως… Ένα καλό πρωινό μπορεί να αποτελείται μόνο από μια μπανάνα και ένα ποτήρι ζεστό νερό. Τα αποτελέσματα αυτού του συνδυασμού στο σώμα σας μπορεί να είναι απλώς… αδιανόητα!

Διαβάστε Επίσης  Η αλήθεια για τις φυτικές ίνες

Ξεκινώντας κάθε μέρα με ένα ποτήρι ζεστό νερό και μια μπανάνα είναι ένας από τους πιο υγιεινούς τρόπους για να απολαύσετε το πρωινό, γρήγορα και ουσιαστικά… Και έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα που μας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Το αποτέλεσμα; Είναι ο ευκολότερος τρόπος για την προώθηση της ταχείας απώλειας βάρους.

Οι μπανάνες διεγείρουν την πέψη και επιταχύνουν το μεταβολισμό. Σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή και αρκετή άσκηση θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα της απώλειας βάρους πολύ πιο γρήγορα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των μπανανών είναι ότι δίνουν μια μακράς διαρκείας πλήρη αίσθηση, ενώ μερικώς μπλοκάρουν την απορρόφηση των υδατανθράκων. Μία μπανάνα και ένα ποτήρι ζεστό νερό κάνουν το πιο Υγιεινό Πρωινό 

Διαβάστε Επίσης  Κι όμως η συχνή κατανάλωση γάλακτος μπορεί να μειώσει τη χοληστερόλη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *