Σασμός Spoiler: Η Άσπα ζητάει από τον Άγγελο να συγκατοικήσουν

Σασμός Spoiler: Η Άσπα ζητάει από τον Άγγελο να συγκατοικήσουν

 

Κι όμως, οι δυο αυτοί αγαπημένοι μας χαρακτήρες έρχονται όλο και πιο κοντά. Η δίκη του Αστέρη θα βγάλει εκτός εαυτού τον Άγγελο, με αποτέλεσμα η Άσπα να τρέχει στο πλευρό του, για να τον βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστεί.  Σασμός Spoiler: Η Άσπα ζητάει από τον Άγγελο να συγκατοικήσουν

Οι δυο τους θα αντιληφθούν πολύ σύντομα πως τα συναισθήματά τους δεν είναι και τόσο αγνά. Του συνδέει κάτι πολύ πιο έντονο και ερωτικό. Ο Άγγελος, συνειδητοποιεί πως δε μπορεί να μείνει μακριά της. Έτσι, της ζητάει να μείνει στην Κρήτη μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε της τουρκικής εκδοχής

Βέβαια, η Άσπα, για να καταφέρει να ανταπεξέλθει οικονομικά, θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο για μία συγκατοίκηση, στη σειρά Σασμός. Θέλοντας να παραμείνει στον τόπο της, αλλά και στο πλευρό του αγαπημένου της, αποφασίζει να του κάνει αυτή την μεγάλη πρόταση…

Σταδιακά, επισκευάζει την καντίνα της και κάνει προσπάθειες να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Αργυρώ και η Μαρίνα επιστρέφουν στα Γιάννενα, χωρίς εκείνη. Η Άσπα ζητά συγκατοίκηση από τον Άγγελο, ο οποίος δέχεται με χαρά, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 37 , 38 , 39 , 40

Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν έχει υπολογίσει τον Κώστα. Πολύ σύντομα θα αποφυλακιστεί και θα κάνει τα πάντα, για να πλησιάσει ξανά την πρώην σύζυγό του. Οι εντάσεις θα ξεσπάσουν, με τον Άγγελο να κινδυνεύει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *