Σασμός: Η Αργυρώ κάνει έφεση για να μπει ο Αστέρης φυλακή

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει έφεση για να μπει ο Αστέρης φυλακήΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Αργυρώ να κάνει έφεση για να μπει ο Αστέρης φυλακή.

Ο Αστέρης αθωώνεται και η Αργυρώ δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί ότι ο φονιάς του αδελφού της θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Δεν το μπορεί και δεν το θέλει και ορκίζεται να κάνει τα πάντα για να τον κλείσει ξανά στη φυλακή!

Μετά την κατάθεση της Σεμίνας, τα πράγματα αλλάζουν για τον Αστέρη και τους Σταματάκηδες. Το δικαστήριο τον αθωώνει και η οικογένεια του Πέτρου παγώνει. Για μία ακόμα φορά αισθάνονται αδικημένοι.

Η Μαρίνα ακούει σχεδόν στωικά την απόφαση, όμως τόσο ο Άγγελος όσο και η Αργυρώ είναι εξαγριωμένοι που ο Αστέρης πλέον θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος: Δεν με νοιάζει πώς έγινε. Αυτός θα είναι ελεύθερος και ο αδελφός μου για πάντα μέσα στο χώμα. Είναι δίκαιο αυτό;, ουρλιάζει η Αργυρώ και η Μαρίνα προσπαθεί να τη συνεφέρει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη τσακώνει την Αργυρώ με τον Αστέρη μαζί

Από την άλλη ο Αστέρης είναι ακόμα μουδιασμένος, δεν πιστεύει ότι είναι ελεύθερος και ίσως μέσα του πιστεύει ότι δεν το αξίζει αυτό. Την ίδια στιγμή και ο Άγγελος δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Αστέρης είναι αθώος, αλλά περισσότερο δεν μπορεί να δεχτεί την αλαζονεία των Σταματάκηδων που για μία ακόμα φορά κυκλοφορούν με την ταμπέλα του νικητή στο χωριό.

Η Αργυρώ, μετά το σοκ από αυτή την απόφαση, δεν αντέχει: Θέλω να φύγουμε από δω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν αντέχω άλλο να μείνω. Πάμε να γυρίσουμε στα Γιάννενα τώρα, λέει στη Μαρίνα. Στο μεταξύ ο Άγγελος που έχει έρθει κοντά με την Άσπα, δεν θέλει να τη χάσει και της κάνει πρόταση γάμου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Ισοβίτης Δίπλα Στον Αστέρη Που Μπαίνει Φυλακή

Τελικά η Αργυρώ με τη Μαρίνα επιστρέφουν στα Γιάννενα στη νέα τους οικογένεια, όμως η Αργυρώ δεν μπορεί να ησυχάσει: Αυτό δεν πρόκειται να το καταπιώ. Ούτε θα το αφήσω έτσι. Ο αδελφός μου είναι νεκρός κι αυτός τον σκότωσε.

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει έφεση για να μπει ο Αστέρης φυλακή

Τέλος! Θα κάνω έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου και δεν πρόκειται να ησυχάσω αν δεν τον κλείσω ξανά στη φυλακή, λέει εξοργισμένη. Η Μαρίνα από την άλλη έχει δεχτεί αυτή την κατάσταση και προσπαθεί να πείσει και την Αργυρώ να την αποδεχτεί κι αυτή:

Σε παρακαλώ, Αργυρούλα μου. Δεν θέλω να κάνεις τίποτα. Ο,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Τώρα έχεις άλλα να σκεφτείς. Έχεις την οικογένειά σου, μη γυρίζεις πίσω, δεν ωφελεί, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, την παροτρύνει και προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση. Όμως η Αργυρώ είναι ανένδοτη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση