Η Γη της Ελιάς: Μωρέ θα τον κάνω εγώ να μην έχει απάγκιο να σταθεί

Η Γη της Ελιάς: Μωρέ θα τον κάνω εγώ να μην έχει απάγκιο να σταθείΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς η Αρετή αντιδρά – Μωρέ θα τον κάνω εγώ να μην έχει απάγκιο να σταθεί.

Η Αρετή και ο Στέφανος ακολουθούν κατά γράμμα τις συμβουλές του δικηγόρου τους και όσο περνάει ο καιρός σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο: Μωρέ θα τον κάνω εγώ να μην έχει απάγκιο να σταθεί.

Στο μεταξύ η Βασιλική μιλά με τον Στάθη: Η μάνα σου έχει βάλει σκοπό να με αφανίσει. Θέλει τα πάντα, θέλει να με δει να σέρνομαι, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ας τα πάρει όλα, παρότι όλα αυτά τα χρόνια με τη δική μου δουλειά μεγάλωσα την περιουσία της, της λέει.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Στέφανος και Πάνος ενώνονται για να τους εξοντώσουν όλους

Η κοπέλα στέκεται στο πλευρό του πατέρα της και μάλιστα πάνω σε μία συναισθηματική φόρτιση, του λέει: Μπαμπά να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό. Θέλω να υπολογίζεις εμένα. Θα σταθώ δίπλα σου στο διαζύγιο. Είμαι μαζί σου, έχεις δίκιο σε όλα και ο Στάθης συγκινείται με τη στάση της κόρης του.

Η Γη της Ελιάς: Μωρέ θα τον κάνω εγώ να μην έχει απάγκιο να σταθεί

Την ίδια στιγμή, η Αρετή καρφώνει το μαχαίρι στο κόκκαλο και παίρνει πίσω από τη Βασιλική τις ρίζες ελιές που τις είχε δωρίσει: Σιγά μην τις δώσω και προίκα. Όλα δικά μου είναι δεν έχει να δει απο εμένα τίποτα. Την αποκληρώνω τώρα, λέει καθώς είναι σίγουρη ότι η κόρη της θα συμμαχήσει με τον Στάθη και θα τον ευνοήσει οικονομικά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια : 137 , 138 , 139 , 140

Ο Αποστόλης κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει την Ευτυχία, αλλά όλες πέφτουν στο κενό, ενώ ο Στάθης ενημερώνεται από τη Βασιλική για την κίνηση της Αρετής και αποφασίζει να περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση. Για μένα δεν με ενδιαφέρει, όμως μ’ αυτό που έκανε δεν πρόκειται να την αφήσω ήσυχη. Αφού θέλει πόλεμο, θα τον έχει, υποστηρίζει στη Βασιλική.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση