Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος διοργανώνει πάρτι για την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος διοργανώνει πάρτι για την ΜυρτάληΟ Ισίδωρος είναι αποφασισμένος να αλλάξει τακτική, στην γη της ελιάς. Μετά την παραχώρηση της επιχείρησης στην ανιψιά του, ξεκινά τις ετοιμασίες για να την καλωσορίσει κι επίσημα στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων.

Η Μυρτάλη καταφέρνει να πάρει στα χέρια της το πολυπόθητο 1% που χρειάζεται, για να γίνει αφεντικό της οικογένειάς της. Η Αθηνά και ο Ιάκωβος της το δίνουν με χαρά, με την Μυρτάλη να ανταποδίδει την καλή τους πράξη, χαρίζοντας ένα οικογενειακό κειμήλιο στην Αθηνά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το κειμήλιο που κληρονομεί ο Μάνος από τον Ιάκωβο

Ο Ισίδωρος, αν και δυσκολεύεται να το δεχτεί, κάνει πίσω, δείχνοντας την χαρά του. Θέλει να χτίσει από την αρχή τις σχέσεις του με την Μυρτάλη, θέλει να εξιλεωθεί για τα λάθη του παρελθόντος.

Έτσι, όταν η Μυρτάλη παίρνει κι επίσημα την περιουσία στα χέρια της, ο Ισίδωρος ετοιμάζει ένα μικρό πάρτι, στην γη της ελιάς. Καλεί όλη την οικογένεια στο σπίτι του για φαγητό, προκειμένου να γιορτάσουν το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ντέπυ και Ντίνος αντιμέτωποι – «Δεν έχεις ιδέα τι πέρασα»

Μόνο που δεν τον πιστεύει, πλέον, κανείς! Κανένας δε μπορεί να σταθεί πλάι του, να γιορτάσει, να πιστέψει πως μετάνιωσε για τα λάθη του. Η αμηχανία είναι διάχυτη στον χώρο, με την Μυρτάλη να παραμένει ψυχρή, ακόμη και τώρα που είναι το “αφεντικό” του ελαιοτριβείου..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *