Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μένει μόνη της και χάνει το μυαλό της

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή μένει μόνη της και χάνει το μυαλό της

Φαίνεται πως η Αρετή θα χάσει ακόμη και τον μοναδικό της σύμμαχο, στην γη της ελιάς. Η εκδικητική της μανία και ο θυμός της απέναντι σε πρώην σύζυγο και κόρη, θα την κάνουν να θολώσει, να μη καταλαβαίνει, πλέον, τι κάνει!

Ο Στέφανος, σταδιακά, θα συνειδητοποιήσει πως δε κάνει καλό στην μητέρα του η τόση υποστήριξη. Με την βοήθεια της Ελένης, θα καταλάβει πως δε γίνεται να γεμίζει την ψυχή του με τόσο μίσος, δε του ταιριάζει.

Η Αρετή θα θελήσει να χωρίσει το ζευγάρι, με στόχο να κρατήσει τον γιο της δίπλα της. Ο Στέφανος θα αρχίσει να αισθάνεται καταπιεστικά. Οι καυγάδες ανάμεσα σε μητέρα και γιο θα ξεσπάσουν, με τον Στέφανο να κλείνει σύντομα την πόρτα πίσω του.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 124 , 125 ,126 , 127 , 128 , 129 , 130 , 131

Την ίδια στιγμή, ο Στάθης και η Βασιλική θα έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, με την Αρετή να χάνει τον πόλεμο. Τα κτήματα δε περνούν στο όνομά της, όπως θα ήθελε. Αντίθετα, μένουν στα χέρια του Στάθη, με αποτέλεσμα πατέρας και κόρη να μη μένουν στο δρόμο.

Ξαφνικά, η Αρετή μένει μόνη της, στην γη της ελιάς. Όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη. Η ηρωίδα της σειράς χάνει το μυαλό της, δε μπορεί να πιστέψει πως στο τέλος όλοι την πρόδωσαν με αυτόν τον τρόπο. Αυτές οι σκέψεις θα την κάνουν να αλλάξει, να αναθεωρήσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός, ποιος είναι ο νέος έρωτας της Στέλλας;

Μετά από αρκετά επεισόδια, οι τηλεθεατές θα δουν την Αρετή να αλλάζει. Θα είναι, όμως, πραγματική αυτή η αλλαγή ή όλα είναι ένα σχέδιο ξανά;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση