H Γη της Ελιάς: Άγριοι καυγάδες στη Μάνη – Το ζευγάρι χωρίζει;

Ένα ακόμη ζευγάρι χωρίζει επεισοδιακά. Δύο χαρακτήρες πιάνονται στα χέρια, λήγοντας την όμορφη ιστορία τους, με άσχημο τρόπο. Οι καυγάδες τους ηχούν σε όλη τη Μάνη. H Γη της Ελιάς: Άγριοι καυγάδες στη Μάνη – Το ζευγάρι χωρίζει;

Τα όνειρα που έκαναν για το κοινό τους μέλλον, διαλύθηκαν. Ο Λεωνίδας και η Άννα αποφασίζουν να τραβήξουν μία διαφορετική πορεία, στην γη της ελιάς. Μετά την ασθένεια στο θερμοκήπιο και την καταστροφή στις καλλιέργειες, οι εντάσεις ξεσπούν και το ζευγάρι διχάζεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χωρίς επεισόδιο σήμερα Τετάρτη 19/4 – Ο λόγος

Ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Ο Λεωνίδας ζητάει να πουλήσουν το θερμοκήπιο, για να πάρουν κάποια χρήματα πίσω. Η Άννα είναι κάθετη. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να παρατήσει τα όνειρά της.

Έτσι, ο Λεωνίδας επιστρέφει στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων, αφήνοντας την Άννα μόνη της. Οι δυο τους ξεκινούν έναν ατελείωτο καυγά, με τον Λεωνίδα να χωρίζει επεισοδιακά την Άννα, στην γη της ελιάς.

Ο έρωτας, πλέον, έχει χαθεί. Δεν αισθάνεται το ίδιο απέναντί της, νιώθει διαλυμένος, προδομένος. Από την άλλη πλευρά, η Άννα κάνει τα πάντα για να τον προσεγγίσει ξανά. Θα είναι ο χωρισμός αυτός οριστικός, ή θα υπάρξει επανένωση, μακριά από το θερμοκήπιο;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης τελειώνει τους Βρεττάκους

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *