Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον ΣτάθηΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε να Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Η γη της ελιάς πολλές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega καθώς θα δούμε τον Στέφανο και την Αρετή να πετάνε οριστικά έξω από το σπίτι τον Στάθη.

Ο Ιάκωβος θα φιλοξενήσει τον Στάθη στο δικό του σπίτι μετά τον διωγμό του από την Αρετή. Μόλις το μάθει ο αστυνόμος Κουράκος λυσσάει από τη ζήλια του.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Ο Στάθης, μέσω του Ιάκωβου, έχει καταφέρει να εκνευρίσει τον Κουράκο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στις συζητήσεις του με την Ιουλία όταν μαθαίνει για αυτή την περίεργη συγκατοίκηση.
«Εντάξει, έδωσα τόπο στην οργή με αυτή την περίεργη φιλία του
Ιάκωβου και του Καπερνάρου! Άλλο αυτό κι άλλο να τον βρίσκω
σπίτι του, να ανοίγει τις πόρτες!

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Τώρα πέρα από φίλοι, έγιναν και συγκάτοικοι. Όλο και καλυτερεύει! Συγνώμη, εσύ βρίσκεις παράλογη την αντίδρασή μου; Είναι αδερφός σου! Συγγενής μου! Δηλαδή θα πηγαίνουμε επίσκεψη στο σπίτι του και θα βλέπουμε και τον Καπερνάρο εκεί με το μπουρνούζι; Πες ότι δεν ήμουν μαζί σου και τον συναντούσες μόνη  Δεν χρειάζομαι όρκους.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Θα προλάβει ο Βίκος να γνωρίσει την μητέρα του;

Σε εμπιστεύομαι.. Δεν μου φταις εσύ σε κάτι.. Απλά όλη αυτή η κατάσταση, να τριγυρνάει αυτός μες το σόι σου, να μένει μαζί με τον Ιάκωβο, μου σπάει τα νεύρα! Δεν μπορώ να του επιβάλλω ποιόν θα φιλοξενεί και ποιόν όχι, δεν είμαι παράφρων. Άσε που αν τον πετάξει έξω, ο Καπερνάρος θα καταλάβει πως εγώ το υποκίνησα. Δεν θέλω να του δώσω αυτή την ικανοποίηση.. Δεν τον ζηλεύω! Απλά βαρέθηκα να τον βλέπω συνέχεια μπροστά μας!»

Η Ιουλία από την άλλη προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Χώρισε οριστικά κι ο Ιάκωβος τον φιλοξενεί προσωρινά, μέχρι να δει τι θα κάνει. Κι εγώ χτες το έμαθα. Αν το καλοσκεφτείς, δεν μας φορά και τόσο. Γιώργη μου, δεν είχα ιδέα πως ο Στάθης θα ήταν μόνος εκεί.. Θέλω να με πιστέψεις! Αν το ήξερα, θα σου έλεγα να πάμε μαζί; Από μένα έχεις το ελεύθερο να κάνεις ταπαράπονά σου στον Ιάκωβο!

Όταν μου μίλησε για αυτή την αλλόκοτη συγκατοίκηση, εγώ του είπα ότι θα ενοχληθείς! Και να που δικαιώθηκα! Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει ότι σε πειράζει και πάψε να το παίζεις υπεράνω! Εγώ μαζί σου είμαι.. Έχεις δίκιο.. »

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *