Η Γη της Ελιάς: Το άσχημο ξέσπασμα του Ιάκωβου για τον αδερφό του Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Το άσχημο ξέσπασμα του Ιάκωβου για τον αδερφό του ΙσίδωροΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές καθώς θα δούμε το άσχημο ξέσπασμα του Ιάκωβου για τον αδερφό του Ισίδωρο

Η αλήθεια για την διαθήκη του Ιπποκράτη έλαμψε! Η Ιουλία δεν άντεξε και τα είπε όλα στον αδερφό της Ιάκωβο, στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς. O ήρωας θα ξεσπάσει πάρα πολύ άσχημα λέγοντας πολύ σκληρά λόγια για τον αδερφό του Ισίδωρο. Η Ιουλία προσπαθεί να τον συγκρατήσει αλλά δυστυχώς η κατάσταση είναι ανεξέλικτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έξαλλη, πετά τον Στέφανο στο δρόμο

Ο Ιάκωβος εκτός εαυτού στην Γη της Ελιάς

Ένας πανικός θα επικρατήσει στους Βρεττάκους, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Ιάκωβος, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Κυριακής, θα τρέξει να βρει τον Ισίδωρο ζητώντας τον λόγο για τον οποίο έκανε ότι έκανε. Η αδικία είναι μεγάλη και η οικογένεια έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα.

Ο Ισίδωρος προσπαθώντας να απολογηθεί, του λέει πως ο Ιπποκράτης τους έχει κατακλέψει. Αν δεν έβρισκε μια λύση, θα μένανε χωρίς καμία περιουσία και αυτό θα ήταν καταστροφή γι΄ αυτούς.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Ο Στάθης παρακολουθεί την Ιουλία

Τα αίματα θα ανάψουν μεταξύ τους και ο Ιάκωβος αυτή την φορά, δεν θα λογαριάσει κανέναν και τίποτα στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Δεν πρόκειται να αφήσει αυτή την αδικία έτσι και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να την αποκαταστήσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση