Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη με δύο επιχειρήσεις στα χέρια της

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη με δύο επιχειρήσεις στα χέρια τηςΗ Μυρτάλη, από εκεί που αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες, τώρα έχει στα χέρια της δύο επιχειρήσεις, στην γη της ελιάς. Με την βοήθεια της Αθηνάς και του Ιάκωβου, παίρνει στα χέρια της το 1% που τόσο πολύ επιθυμούσε.  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη με δύο επιχειρήσεις στα χέρια της

Πλέον, είναι εκείνη το “αφεντικό” της οικογενειακής επιχείρησης και κανείς δε μπορεί να της πάει κόντρα. Η Ιουλία την καμαρώνει που κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, ενώ όλοι χαίρονται που εκπληρώθηκε η επιθυμία του Ιπποκράτη… σχεδόν όλοι!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η σχέση τους περνά ξανά από 40 κύματα

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος τρέμουν στην ιδέα πως η Μυρτάλη, όχι απλώς θα αποτύχει, αλλά θα αφήσει τους Βρεττάκους χωρίς στον ήλιο μοίρα. Η ίδια έχει να διαχειριστεί και την εταιρεία των καλλυντικών της, η οποία δεν πηγαίνει και πολύ καλά.

Έτσι, από το πουθενά, η Μυρτάλη ξεκινάει δύο δουλειές. Από τη μία βοηθάει την Ισμήνη στο έργο τους, ενώ από την άλλη αναλαμβάνει τα ηνία της περιουσίας των Βρεττάκων, θέλοντας να κάνει περήφανο τον πατέρα της.

Οι πρώτες δυσκολίες δε θα αργήσουν να της χτυπήσουν την πόρτα. Η Μυρτάλη θα δυσκολευτεί αρκετά με τις δύο επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα ο Ισίδωρος και ο Μάνος να περιμένουν πως και πως να πάρουν πίσω όσα της έδωσαν, στην γη της ελιάς. Θα καταφέρει να παραμείνει δυνατή η νεαρή πρωταγωνίστρια;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έκρηξη στο ελαιοτριβείο – Τεράστια μάχη με τις φλόγες

Η Ιουλία, ο Ιάκωβος και ο Λυκούργος στηρίζουν την Μυρτάλη σε κάθε της νέο βήμα. Τα προβλήματα, όμως, δε θα αργήσουν να εμφανιστούν στη ζωή της, από τις πρώτες κιόλας ημέρες στο ελαιοτριβείο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *