Πάτρα: Ψύχραιμη και σίγουρη για την αθωότητά της η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Καρφιά» για τον Μάνο Δασκαλάκη

Πάτρα: Ψύχραιμη και σίγουρη για την αθωότητά της η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Καρφιά» για τον Μάνο Δασκαλάκη

Ο δικηγόρος της 33χρονης έκανε λόγο για «ανακολουθίες» από πλευράς του Μάνου Δασκαλάκη «διότι άλλα πράγματα καταθέτει ως πολιτική αγωγή» και άλλα λέει σε συνεντεύξεις.
Ψύχραιμη χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της Κωνσταντίνος Ζαρδάς, μετά το τέλος της επίσκεψής του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Οθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η αγωνία της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, ενός εκ των τριών παιδιών που εξέπνευσαν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, είναι πως βρίσκεται αδίκως στη φυλακή.

Από σήμερα τοποθετήθηκε στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου τηλεόραση. Υπενθυμίζεται πως το βράδυ θα προβληθεί συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στο «Φως στο Τούνελ, με τον ίδιο να απεικονίζεται να λέει στο τρέιλερ πως θα ήθελε να μπει μισή ώρα στο κελί της συζύγου του.

«Προσπαθούμε να αποδείξουμε αυτά για τα οποία φωνάζει η εντολέας μου», είπε μετά το τέλος του επισκεπτηρίου ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Ζαρδάς επεσήμανε ότι η Ρούλα Πισπιρίκου δεν είναι ύποπτη φυγής και υπάρχουν προϋποθέσεις για να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. «Σήμερα είναι σχετικά ψύχραιμη» είπε ο κ. Ζαρδάς και τόνισε πως η οικογένειά της και ο ίδιος πιστεύουν στην αθωότητα της κατηγορουμένης.

«Όλοι είναι απολύτως πεπεισμένοι για την αθωότητά της», είπε για την οικογένεια της κατηγορουμένης.

Αιχμές για Δασκαλάκη

Όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Ζαρδάς έκανε λόγο για «ανακολουθίες» από πλευράς του, «διότι άλλα πράγματα καταθέτει ως πολιτική αγωγή» και άλλα λέει σε συνεντεύξεις.

Διαβάστε Επίσης  Κακοκαιρία - Νέα προειδοποίηση από την ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί

«Στην κατάθεσή του λέει ότι ήταν καλή μάνα και να ρωτήσουν οποιονδήποτε φίλο τα ίδια θα τους πει. Κατέθεσε πως ήταν υποδειγματική και υπερπροστατευτική μάνα. Η κατηγορούμενη μας έχει δώσει την εντολή να διερευνήσουμε και να αποδείξουμε πώς βρέθηκε η κεταμίνη στο αίμα του παιδιού. Έχουμε δρόμο μπροστά μας», σημείωσε ο κ. Ζαρδάς.

Αρνείται να σιτιστεί, λέει ο δικηγόρος της

«Είναι σε μέτρια ψυχολογική κατάσταση, δεν σιτίζεται. Αρνείται να σιτιστεί, δεν πρόκειται για απεργία πείνας, αλλά δεν έχει τη διάθεση να φάει. Έχει απώλεια βάρους και δεν προαυλίζεται. Από σήμερα έχει τηλεόραση στο κελί της, γιατί το ζητούσε συνεχώς για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης. Πιστεύω ότι αυτό θα της κάνει κακό και θα είναι επιβαρυντικό για την ψυχολογία της», σημείωσε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Όπως εξήγησε, η 33χρονη πληροφορήθηκε για την εντολή που έδωσε η ανακρίτρια για τη διάνοιξη του τάφου της Τζωρτζίνας, προκειμένου να ανασχέσουν οι Αρχές το tablet που είχε βάλει στον τάφο η μητέρα, ως αγαπημένο της – όπως υποστηρίζει η ίδια – αντικείμενο.

Οι Αρχές πάντως πιστεύουν ότι ενδεχομένως σε αυτό το tablet κρύβονται και τα μυστικά της διαδρομής της κεταμίνης.

Διαβάστε Επίσης  Απίστευτο: Πουλούσαν τα παιδιά τους για 20.000 ευρώ!

«Άδικη η εκταφή της Τζωρτζίνας για το τάμπλετ», λέει η Πισπιρίγκου

«Έχει ενημερωθεί για όσα έχει πει ο πρώην σύζυγός της εις βάρος της, και από τους συγγενείς της που την επισκέφθηκαν νωρίτερα, και δεν ασχολείται πλέον. Ενημερώθηκε και για την εκταφή της Τζωρτζίνας και θεωρεί ότι γίνεται άδικα η εκταφή της Τζωρτζίνας και ότι δεν θα βρεθούν στοιχεία εις βάρος της», είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Και προσέθεσε: «Δεν υπάρχει σχόλιο, θα αναφερθούμε όταν υπάρξουν στοιχεία. Θεωρεί ότι γίνεται άδικα και ότι θα δημιουργήσει υπερασπιστικούς ισχυρισμούς, αντί για επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της».

«Αναφερθήκαμε και πάλι στη συγκεκριμένη δικογραφία και για τον λόγο που βρίσκεται η ίδια στη φυλακή, αναλύουμε τα δεδομένα, συγκεντρώνουμε εκθέσεις ειδικών και η προσπάθειά μας αποβλέπει στην επιβεβαίωση των ισχυρισμών τής κατηγορούμενης», δήλωσε σχετικά με το τι συζητήθηκε.

Σε άλλο σημείο, ο δικηγόρος της 33χρονης υπογράμμισε πως «προσπαθούμε να αποδείξουμε αυτά για τα οποία φωνάζει από την πρώτη στιγμή».

«Η αγωνία της είναι ότι βρίσκεται στη φυλακή και θεωρεί ότι βρίσκεται αδίκως εκεί, ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την προσωρινή της κράτηση. Σήμερα, θα μπορούσα να πω ότι είναι σχετικά ψύχραιμη. Πιστεύει στην αθωότητά της», πρόσθεσε από πλευράς του ο δικηγόρος, Κωνσταντίνος Ζάρδας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *