Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Σε έβαλε στο βρακί της, όπως η Μυρτάλη!»

Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Σε έβαλε στο βρακί της, όπως η Μυρτάλη!»

Αυτή τη φορά η Αρετή δε θα διστάσει να τα βάλει ακόμη και με την Ελένη, στην γη της ελιάς. Ο Στέφανος είναι ο μόνος που της έχει απομείνει, με αποτέλεσμα ο πόλεμος να ξεσπά στην οικογένεια των Καπερνάρων. Όλοι τους έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τις εντάσεις να κορυφώνονται.  Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Σε έβαλε στο βρακί της, όπως η Μυρτάλη!»

Ο Στέφανος σταδιακά αρχίζει να συνειδητοποιεί πως το μίσος αυτό της μητέρας του δε τον οδηγεί πουθενά. Αντιθέτως, η εκδικητική αυτή μανία φέρνει όλο και χειρότερα αποτελέσματα.

Πάτρα: Η αποκαλυπτική μαρτυρία που «δένει» κι’ άλλο την Ρούλα Πισπιρίγκου

Η Αρετή δυσανασχετεί με τη στάση του. Θεωρεί πως η νέα του σχέση έχει βάλει λόγια στο παιδί της. Εάν χάσει και τον Στέφανο από κοντά της, θα τρελαθεί. Την ίδια στιγμή, η Ελένη προσπαθεί να πείσει τον αγαπημένο της να αποβάλλει αυτή την τοξικότητα από τη ζωή του, να ηρεμήσει, να δει καθαρά…

Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Σε έβαλε στο βρακί της, όπως η Μυρτάλη!»

Φυσικά, η Αρετή δε θα αργήσει να αντιληφθεί πως η Ελένη βάζει λόγια στο παιδί της, στην γη της ελιάς. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και την Μαρία Μεταξητινου, η Αρετή θα αλλάξει γνώμη για την Ελένη, θεωρώντας πως τελικά είναι το ίδιο με την Μυρτάλη.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Σε ίδρυμα το παιδί της Αντιγόνης;

Ο Στέφανος θα φτάσει στα όριά του. Μητέρα και γιος θα βρεθούν πολύ σύντομα αντιμέτωποι, με την Αρετή να ξεσπάει πάρα πολύ έντονα.  Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Σε έβαλε στο βρακί της, όπως η Μυρτάλη!»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *