Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη με τον Αστέρη κάνουν την αρχή του Σασμού

 

Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη με τον Αστέρη κάνουν την αρχή του Σασμού

Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη με τον Αστέρη κάνουν την αρχή του Σασμού

 

Σασμός: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς Η Γιαγιά Ειρήνη με τον Αστέρη κάνουν την αρχή του Σασμού

Άντε να γινεί η αρχή ρε παιδιά να φτιάξουμε και ενα αντικριστό για την παράδοση…ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

 

 

 

Οι δικαστές ανακοινώνουν πως ο Αστέρης είναι αθώος και έτσι εκείνος αποφυλακίζεται, με την Καλλιόπη να μην μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της.

Η Αργυρώ από την άλλη μαζί με τον Σταύρο και το παιδί της επιστρέφουν στα Γιάννενα σε μία προσπάθεια να συνεχίσουν τη ζωή τους από εκεί ακριβώς που την άφησαν.

 

Το σοκ της γιαγιάς Ειρήνης

Ο Αστέρης παρότι βγαίνει από τη φυλακή δεν μπορεί να ηρεμήσει στιγμή και μόνο που θέλει είναι να ζητήσει συγχώρεση από εκείνους που πλήγωσε.

Λίγο μετά το Πάσχα οι κεντρικοί ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα θάνατο που θα τους διαλύσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler – Δημήτρης Μαμιός: «Θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις, Θα γίνει χαμός»

Η συγκεκριμένη απώλεια θα αποτελέσει την αρχή του συγκλονιστικού φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς, όπου τα πάντα θα ανατραπούν.

Μία μέρα ενώ η γιαγιά Ειρήνη βρίσκεται μαζί με τον Άγγελο και μιλούν, βλέπουν τον Αστέρη να καταφθάνει στην αυλή τους κρατώντας το αγαπημένο του σκυλί του Πετρή, την Μανταρίνα.

 

Σασμός: Η Γιαγιά Ειρήνη με τον Αστέρη κάνουν την αρχή του Σασμού

Η γιαγια Ειρήνη παγώνει το βλέμμα της καρφώνεται στη Μανταρίνα, αφού συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά. Ποιος σε πείραξε αγάπη μου;, της λέει, με τον Αστερή να της αναφέρει πως πρέπει άμεσα να τη δει κτηνίατρος.

 

Η εξιλέωση

Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, η Μανταρίνα ξεψυχάει, με τη γιαγιά Ειρήνη να σπαράζει. Πήγαινε κοπέλα μου να βρεις τον Πετρή σε περιμένει, του λέει. Βλέποντας τη σκηνή αυτή, ο Αστέρης γονατίζει μπροστά της με τα μάτια του πλημμυρισμένα από δάκρυα της ζητάει συγνώμη.

Μπορεί να βγήκα από τη φυλακή, αλλά δεν νιώθω αθώος. Σου ζητάω συγνώμη για το θάνατο του Πετρή.

Τότε η γιαγιά Ειρήνη, προσπαθώντας να πνίξει τα αναφιλητά της, του πως η τελευταία φορά που είδε χαρά στο σπιτικό τους ήταν όταν ήρθε να ζητήσει το χέρι της Αργυρώς. Μας ρήμαξες.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης δίνει μάχη με τον χρόνο

Η ψυχή μου έσπασε γιατί υπάρχει ένα πρόσωπο που δεν θα σφίξω ποτέ στην αγκαλιά μου, του λέει.

Ο Αστέρης καταρρέει κλαίει με αναφιλητά και της ζητά συγνώμη. Τότε εκείνη του πιάνει το πρόσωπο με τα χέρια της και του λέει πως το μόνο που ήθελαν είναι δικαιοσύνη. Μάλιστα του τονίζει πως από τη στιγμή που οι Αρχές αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο, πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του.

Ο Αστέρης φεύγει νιώθοντας μία μορφής εξιλέωση, με την γιαγιά Ειρήνη και τον Άγγελο να παίρνουν το νεκρό σκυλί και να πηγαίνουν να το θάψουν δίπλα στον Πετρή.

Τώρα πια οι δυο τους είναι ξανά μαζί και τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τους χωρίσει.

Από αυτό το σημείο και μετά τα πάντα στη ζωή του Αστέρη και της Αργυρώς αλλάζουν, σύμφωνα με το περιοδικό τηλεόραση, με το φινάλε του πρώτου κύκλου να είναι συγκλονιστικό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *