Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

Στις 7 Απριλίου 2022 ο Ερμής από τις 22° 30’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει στο να έχουμε καθαρό μυαλό, να σκεφτόμαστε ορθά, να έχουμε καλή μνήμη αλλά και πολύ καλές οργανωτικές ικανότητες.    Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η αλήθεια είναι ότι θα μας απασχολήσουν κυρίως θέματα σχετικά με γραφειοκρατία, χαρτούρα και πολλή μελέτη. Φυσικά, ευνοούνται οι επαγγελματικές επαφές και διαπραγματεύσεις καθώς και οι υπογραφές συμβολαίων. Ορισμένους θα τους απασχολήσουν θέματα σχετικά με την επαγγελματική τους ζωή και κάποιες νέες συμφωνίες που θα πρέπει να κάνουν ή την επαναδιαπραγμάτευση ήδη υπαρχόντων. Κάποιοι άλλοι ίσως χρειαστεί να ασχοληθούν με οικονομικές προσφορές σχετικές με εργασίες που θέλουν να κάνουν στο σπίτι ή στο γραφείο π.χ., ενώ άλλοι με κάποιες μακροπρόθεσμες οικονομικές επενδύσεις ίσως ακόμα και σε ακίνητα.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να πατήσετε γερά στα πόδια σας και, με την απαιτούμενη πνευματική διαύγεια και σωστή διάκριση, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε οτιδήποτε αφορά τις φιλικές και τις ευρύτερα κοινωνικές σας σχέσεις. Όσοι φίλοι σας έχουν αντέξει στα δύσκολα μαζί σας, σίγουρα αξίζουν να τους έχετε δίπλα σας και να πορεύεστε μαζί τους. Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια γεγονότα θα φέρουν παρασκηνιακές ενέργειες που έχουν γίνει εναντίον σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο, στην επιφάνεια. Ωστόσο, εσείς με την προστασία και την αρωγή ατόμων που έχουν εξουσία και πιστεύουν σε εσάς, το ήθος και τις δυνατότητές σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις όποιες μάχες χρειαστεί να δώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα έχετε θετικά νέα σε σχέση με κάποιες συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές που περιμένετε οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αφήσετε πίσω σας αγχωτικές καταστάσεις και να κοιτάξετε το μέλλον με αισιοδοξία. Η υπομονή αλλά και η επιμονή που έχετε δείξει θα ανταμειφθούν. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές και ταξίδια.

Διαβάστε Επίσης  Ο Άρης στον Αιγόκερω από 17 Μαρτίου -Προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από κάποιες διαπραγματεύσεις που θα γίνουν στην εργασία σας θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να κερδίσετε τα εύσημα για την ικανοποιητική σας απόδοση. Η όψη αυτή βοηθάει στην δική σας περίπτωση και σε ό,τι αφορά χρήματα που διαχειρίζεστε με τρίτους, κληρονομιές αλλά και τακτοποιήσεις οφειλών στο δημόσιο.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε ταυτόχρονα κάποιες προτάσεις σχετικές με συνεργασίες, κάτι που θα σας προβληματίσει καθώς «δυο καρπούζια δεν χωράνε κάτω από μια μασχάλη». Η λύση είναι να δείτε με την πρέπουσα σοβαρότητα τι ακριβώς έχει τη δυναμική να σας εξελίξει, έστω και σε βάθος χρόνου, και να το επιλέξετε. Εύνοια δέχονται και οι σοβαρές προσωπικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα καταφέρετε να βρείτε έξυπνες και πρακτικές λύσεις σε ορισμένα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζετε. Επιπλέον, θα ρυθμίσετε και οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε μέσα από κάποιο διακανονισμό. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, το πνεύμα συνεργασίας αλλά και το να αποφεύγετε καυγάδες με έξυπνο τρόπο θα σας βοηθήσει.

ΖΥΓΟΣ

Οι παντρεμένοι θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και, αν έχετε, με τα παιδιά σας καθώς θα σας βοηθήσουν, τόσο η καλή διάθεση να καταλάβετε τους άλλους, όσο και η άνεση στην επικοινωνία που θα έχετε. Οι υπόλοιποι που βρίσκονται σε σχέση, θα θελήσουν να την πάνε ένα βήμα παρακάτω ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προβλήματα, ακόμα και οικονομικά, που έχουν ταλαιπωρήσει την καθημερινότητα, τόσο τη δική σας, όσο και των οικείων σας, θα βρουν τη λύση τους με την όψη αυτή. Ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσουν και κάποιες συζητήσεις σχετικές με ρυθμίσεις της ακίνητης περιουσίας τους. Επίσης, θα σας απασχολήσουν θέματα προσωπικής σας ευεξίας.

Διαβάστε Επίσης  Γυναίκα Καρκίνος: Ποιο ζώδιο θα της «κλέψει» τη καρδιά

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε, όχι μόνο τις σκέψεις στο μυαλό σας, αλλά και θέματα σχετικά με σπουδές, είτε δικές σας, είτε των παιδιών σας. Κάποιους από εσάς θα τους απασχολήσει η αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου. Ορισμένοι θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με άτομο με το οποίο θα έχετε διαφορά ηλικίας ή που ένας εκ των δύο θα παίζει το ρόλο του μέντορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή, θετικές εξελίξεις θα έχουν όσοι από εσάς θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν ακίνητο. Ορισμένοι άλλοι θα έχουν οικονομικές απολαβές σχετικές με την ακίνητη περιουσία τους ή θα βρουν πρακτικές λύσεις να αυξήσουν το εισόδημά τους μέσα από την οικονομική εκμετάλλευση οικογενειακού ακινήτου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών αλλά και συμφωνιών σχετικών με την επαγγελματική σας πραγματικότητα. Κοντινά ταξίδια και μετακομίσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ ορισμένους από εσάς θα τους απασχολήσει η αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Εύνοια θα έχετε όσοι προωθήσετε την δουλειά σας μέσα από το διαδίκτυο.

ΙΧΘΥΣ

Οργανώστε και τακτοποιήστε πρωτίστως τα συναισθήματά σας και όλα τα υπόλοιπα θα μπουν με μεγαλύτερη ευκολία σε μια σειρά. Επενδύστε στον ίδιο σας τον εαυτό, είτε σπουδάζοντας κάτι που σας αρέσει, είτε με το να ανανεώσετε τον τρόπο που σκέφτεστε με γνώμονα όμως την λογική, χωρίς να χάνεστε μέσα στο απέραντο συναίσθημά σας.

 

Πηγή: myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *