Σασμός: Ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανά

Σασμός: Ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανάΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Μαθιός βάφει τα χέρια του με αίμα ξανά.

Η Στέλλα, με τη βοήθεια του Καραπάνου στη σειρά Σασμός, εντοπίζει το μοναδικό μάρτυρα του φονικού, τη Σεμίνα, και την πείθει να καταθέσει, αποκαλύπτονταs την αλήθεια.

Ο Αστέρηs αφήνεται ελεύθεροs με περιοριστικούs όρous, μετά τη συγκλονιστική κατάθεσή της στο δικαστήριο. Η Αργυρώ ζει έναν εφιάλτη μετά την απόφαση και ο Σταύροs τρέχει στο πλευρό τηs, στην Κρήτη.

Ο Γεράσιμος εμφανίζεται ξανά στο γραφείο της Στέλλας καθώς το «κλειδί» της μήνυσης εναντίον του το κρατά ακόμα ο Καραπάνος στη σειρά του Alpha. Ο άνθρωπος που θα βοηθήσει τη Στέλλα να ανακαλύψει τη Σεμίνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χάνει τα χωράφια

Ο Άγγελος και η Άσπα, δύο άνθρωποι με οδυνηρά τραύματα στην ψυχή τους, έρχονται πολύ κοντά κι όλα δείχνουν ότι κάτι σοβαρό θα υπάρξει μεταξύ τους. Με κομμένη την ανάσα όλοι παρακολουθούν τη δίκη του Αστέρη.

Επόμενος μάρτυρας είναι ο Μανόλης. Η Αργυρώ είναι καταρρακωμένη από το γράμμα που της έγραψε ο Αστέρης. Απελπισμένος κι εκείνος, περιμένει στωικά τις εξελίξεις από την έκβαση της δίκης. Όλα δείχνουν πως πρέπει να βρεθεί η Σεμίνα για να βγει από τη φυλακή ο Αστέρης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα Ετοιμάζει Εκδίκηση Στην Σεμίνα

Σασμός: Ο Μαθιός σκοτώνει και πάλι;

Ο Μαθιός, για μια ακόμη φορά αναλαμβάνει με το δικό του τρόπο να τακτοποιήσει το θέμα του Διακομανόλη, που τους είδε με την Βασιλική. Ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία για να αποσυρθεί η μήνυση εναντίον του.
Φτάνει η ώρα της απολογίας του Αστέρη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση