Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας παρατάει την Άννα και το θερμοκήπιο

Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας παρατάει την Άννα και το θερμοκήπιοΤο θερμοκήπιο που με τόσο κόπο έφτιαχναν η Άννα και ο Λεωνίδας, καταστράφηκε στην γη της ελιάς. Παρά τις προειδοποιήσεις της Μαργαρίτας και του Φίλιππου, το ζευγάρι δεν πρόλαβε να σώσει τις καλλιέργειες. Μία ασθένεια τα διέλυσε όλα, μέσα σε μια στιγμή.  Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας παρατάει την Άννα και το θερμοκήπιο

Αυτή η ατυχία θα φέρει εντάσεις στους δύο αγαπημένους χαρακτήρες. Ο Λεωνίδας θα αγανακτήσει, θα ζητήσει από την Άννα να πουλήσουν το θερμοκήπιο, μήπως πάρουν κάποια χρήματα πίσω. Η επένδυση αυτή τους στοίχισε αρκετά και τώρα είναι και οι δύο χωρίς δουλειά και λεφτά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ζωή στριμώχνει άγρια τον Μάνο

Η Άννα αρνείται να πετάξει στον κάδο τα όνειρά της. Επιμένει στο έργο του θερμοκηπίου, παρόλο που αυτό είναι διαλυμένο. Του ξεκαθαρίζει πως θα το φτιάξουν από την αρχή και όλα θα πάνε καλά.

Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας παρατάει την Άννα και το θερμοκήπιο

Ο Λεωνίδας δεν πείθεται από όσα του λέει η αγαπημένη του και αποφασίζει να εγκαταλείψει το θερμοκήπιο, στην γη της ελιάς. Φοβάται πολύ για το μέλλον του στη Μάνη, καθώς ήδη βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Κατάθεση φωτιά ανατρέπει τη δίκη του Αστέρη

Έτσι, ρίχνει τον εγωισμό του και πηγαίνει στον Μάνο, ζητώντας του ξανά δουλειά. Η Άννα γίνεται έξαλλη με τη στάση του συντρόφου της. Ο Λεωνίδας επιστρέφει στους Βρεττάκους, θέλοντας να συνεχίσει τη ζωή που είχε, πριν το θερμοκήπιο. Θα φέρει αυτή η κίνηση συγκρούσεις στο ζευγάρι; Όλα οδηγούν σε μία μεγάλη ρήξη…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση