Η Γη της Ελιάς – Αγανάκτησε ο Στάθης: «Σε σιχάθηκα Αρετή»

Η Γη της Ελιάς – Αγανάκτησε ο Στάθης: «Σε σιχάθηκα Αρετή»Ίσως την πιο δυνατή σκηνή μέχρι στιγμής ανάμεσα στον Στάθη και την Αρετή θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο Στάθης πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής με σκοπό να μιλήσουν αλλά η κατάσταση θα ξεφύγει. Ο Στάθης θα ξεσπάσει πολύ άσχημα απέναντι της και όλος ο θυμός του θα βγει από μέσα του. Ο ήρωας θα πει κουβέντες βαριές που τις εννοεί. Τι στάση θα κρατήσει η Αρετή σε όλο αυτό; Η Γη της Ελιάς – Αγανάκτησε ο Στάθης: «Σε σιχάθηκα Αρετή»

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 1-2-3

Τι θα δούμε απόψε 7/4 στην Γη της Ελιάς;

Η κατάσταση πια ανάμεσα τους είναι μη διαχειρίσιμη. Ο πόλεμος της Αρετής συνεχίζεται προκαλώντας μεγάλο θυμό στον άνδρα της, Στάθη. Η αλήθεια είναι όμως, πως ακόμα τίποτα δεν έχει δει. Η Αρετή δεν έχει δώσει την τελευταία της απάντηση, η οποία θα ανατρέψει όλα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής.

Η ηρωίδα θα τον αφήσει στην κυριολεξία στον δρόμο και εκεί ο Στάθης δεν θα μπορεί τίποτα να κάνει. Η Αρετή απόψε, όπως θα δείτε και στο τρέιλερ, συνεχίζει να τον προκαλεί με τον Στάθη να εκρήγνυται, λέγοντας την όσα δεν της έχει πει όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος τινάζει την καριέρα του στον αέρα

Τα αίματα ανάμεσά τους θα ανάψουν και οι φωνές στους θα ακουστούν δυνατά. Ο Στάθης για πρώτη φορά περνά στην αντεπίθεση στην σειρά Η Γης Ελιάς, μετά από όλα όσα του έκανε η Αρετή. Το αύριο όμως γι’ αυτόν θα είναι αρκετά δύσκολό… Η συνέχεια στις οθόνες μας!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *