Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά γιατί η Τζωρτζίνα θάφτηκε με το τάμπλετ

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά γιατί η Τζωρτζίνα θάφτηκε με το τάμπλετΟι αναφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη ήταν ελάχιστες στην απολογία της
Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα όσα ανέφερε στη χθεσινή μαραθώνια απολογία της σε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι στη συνέχεια αποφάσισαν την προφυλάκισή της.

Διαβάστε Επίσης  5 μέρη της Θεσσαλίας που θα σας αφήσουν με το στόμα… ανοιχτό (photos)

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, στην ερώτηση γιατί έθαψε την κόρη της με το τάμπλετ απάντησε πως «κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα. Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι που το άφησε η Τζωρτζίνα όταν πήγαμε στο γραφείο τελετών, στην Ιριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το τάμπλετ. Επαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε. Παρακολουθούσε τον Σεφερλή και παρά την εγκεφαλοπάθεια και τα προβλήματα υγείας καταλάβαινε τα αστεία».

Διαβάστε Επίσης  Αλλάζουν όλα στο Facebook – Οι 5 μεγάλες ανατροπές

Οι αναφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη ήταν ελάχιστες στην απολογία της. «Η σχέση μου με τον Μάνο ήταν με προβλήματα που παρουσιάστηκαν μετά τον χαμό της Μαλένας. Έλειπε πολλές ώρες γιατί δούλευε. Ήταν πολλές ώρες απών» είπε.

Για όλες τις ερωτήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία απάντηση, ενώ χαρακτήρισε «τυχαία» τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *