Σασμός: Η Αργυρώ επιτίθεται στη Σεμίνα

Σασμός: Η Αργυρώ επιτίθεται στη ΣεμίναΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Αργυρώ να επιτίθεται στη Σεμίνα.

Ο Αστέρης δίνει κατάθεση-φωτιά

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στα επόμενα επεισόδια της σειράς και αφορούν τη δική του Αστέρη. Η κατάθεση της Σεμίνας προκαλεί μεγάλη αναστάτωση αλλά και την έντονη αντίδραση της Αργυρώς. Οι δυο τους συγκρούονται, ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να τιμωρεί τον εαυτό του και με την ομολογία του στη δικαστική αίθουσα.

Η δίκη του Αστέρη για τη δολοφονία του Πετρή παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη δικαστική αίθουσα και στον αγώνα της πολιτικής αγωγής αλλά και της υπεράσπισης του Αστέρη. Η πρώτη συνάντηση της Αργυρώς με τον τελευταίο πραγματοποιείται και τα συναισθήματά τους είναι έντονα αλλά και μπερδεμένα.

Ο Αστέρης ακούει την κατάθεση της και συνεχίζει να θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό του για τον πόνο που νιώθει εξαιτίας του. Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί σε όλους πως ο Μανώλης καλείται να καταθέσει ως μάρτυρας κάποιων γεγονότων. Από την άλλη, ο Αστέρης δείχνει παραιτημένος και υπομένει στωικά τις εξέλιξης. Η οικογένεια του όπως και η Στέλλα εναποθέτουν όλες τις ελπίδες για να γλιτώσει την καταδίκη σε εκείνον.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Δημοσθένης σπαράζει: «Συγνώμη γιέ μου»

Σασμός: Η Αργυρώ επιτίθεται στη Σεμίνα

Από εδώ και πέρα, η μόνη σωτηρία θα είναι η απολογία του. Καθώς οι ελπίδες λιγοστεύουν, η αναζήτηση της Σεμίνας μοιάζει η μόνη ελπίδα για να έρθει η ανατροπή. Η μέρα της απολογίας του Αστέρη φτάνει και οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και όλοι αναρωτιούνται αν θα συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση. Όσα λέει, όμως, προς μεγάλη απογοήτευση των δικών του ανθρώπων, τον οδηγούν στην οριστική καταδίκη και στην τιμωρία.

Η Στέλλα, όμως, δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού mytv, η Σεμίνα εμφανίζεται δικαστήριο έτοιμη να καταθέσει όσα είδε την ημέρα του θανάτου του Πετρή στο βουνό. Η παρουσία της στη δικαστική αίθουσα προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια του Πετρή, ενώ εκείνος που κατάφερε να τη βρει ο Καραπάνος, σε συνεργασία με τη Στέλλα.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ :Η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντιούνται για πρώτη φορά-Ο Πέτρος χωρίζει τη Θοδώρα

Η κατάθεση της Σεμίνας πέφτει σαν βόμβα στο δικαστήριο, ανατρέποντας όλα τα δεδομένα. Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και βρίσκεται σε σύγχυση. Μάλιστα, προβαίνει σε μία κίνηση εναντίον της Σεμίνας, που δεν περιμένει κανείς, και της επιτίθεται.

Επικρατεί πανικός στη δικαστική αίθουσα, ενώ η δίκη διακόπτεται για λίγο. Ο Σταύρος σπεύδει στην Κρήτη προκειμένου να βρεθεί κοντά στην Αργυρώ με τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ η Άσπα προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Άγγελου για τη Σεμίνα.

Αντίθετα, η Μαρίνα συνεχίζει να δείχνει ψύχραιμη, αν και είναι διχασμένη με όσα ακούει, μιας και όσα ήξερε μέχρι τώρα ανατρέπονται. Οι δύο πλευρές ακονίζουν τα βέλη στη φαρέτρα τους, καθώς η δίκη πλησιάζει στο τέλος της. Πολιτική αγωγή κει και υπεράσπιση ετοιμάζονται να εξετάσουν τη Σεμίνα, σε μία μάχη που θα έχει μόνο έναν νικητή…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *