Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ – «Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης»

«Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψιών…»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute, Μανώλης Σφακιανάκης για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο αντιστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κω και συγκεκριμένα στον Ekfrasi 97FM κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ηλεκτρονικά ίχνη της διαδρομής που διήνυσε η κεταμίνη μέχρι να φτάσει στα χέρια της φερόμενης ως δράστριας.

Πάτρα: Βίντεο από το τελευταίο βράδυ της Ίριδας – Η Πισπιρίγκου παίζει με το βρέφος και καταγράφει τις στιγμές

«Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της προμήθευσε την κεταμίνη, ποιος έψαχνε στην φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία. Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψιών. Στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Θα δούμε τι θα στείλουν οι αμερικανικές Αρχές στην Ελλάδα, πού έκανε καταγραφές και πού έκανε επικοινωνίες για να εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη την τελευταία εβδομάδα. Ποιες κεραίες θα προδώσουν, ποιους; Είναι μεγάλο το έγκλημα, όλα θα φανούν» λέει ο κ. Σφακιανάκης.

Είναι μάνα που «τρώει» τα παιδιά της – Σε λίγο θα δίνουν ο ένας τον άλλον

Πάντα, όπως λέει ο κ. Σφακιανάκης, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, δεν ισοπεδώνουμε καταστάσεις. Το έγκλημα για να αποδειχθεί, όμως, χρειάζονται διαδικασίες. Το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας, με αυτές τις διαδικασίες, θα φτάσει στην άκρη του νήματος.

«Τα παιδάκια δεν έχουν DNA κληρονομικότητας, κάποιος τα ‘έφαγε’. Ήταν υγιέστατα. Οι καταθέσεις και το προανακριτικό υλικό δείχνουν μία εγκληματική πορεία. Η στάση της μάνας δεν έχει γυρισμό. Σύμφωνα με την εμπειρία που έχω τα τελευταία 42 χρόνια στο έγκλημα, η υπόθεση είναι μονόδρομος και θα αποδειχθούν όλα» λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Η κυρία αυτή θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή. Έχει ανθρώπους που ξέρουν το έγκλημα και αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαδρομές που δεν υπάρχει delete. Η τύπισσα δεν θα φύγει μόνη της. Δεν αντέχει να βλέπει τους άλλους να είναι έξω και να πίνουν ποτάκια και εκείνη να είναι στη φυλακή. Τα όργανα θα αρχίσουν σε λίγες μέρες. Όλα αυτά που ακούγονται ότι έφαγε ξύλο από την αστυνομία δεν ισχύουν. Είναι μάνα που τρώει τα παιδιά της. Σε λίγες μέρες, ο ένας θα δίνει τον άλλον».

Τα ίχνη από τα 8 κινητά – Δύσκολα θα «μιλήσει» το τάμπλετ

Στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την έρευνα των Αστυνομικών Αρχών εντοπίστηκαν οκτώ κινητά τα οποία αναμένεται να ελεγχθούν εξονυχιστικά, όπως θα ελεγχθεί και η ηλεκτρονική της αλληλογραφία.

Όπως λέει ο κ. Σφακιανάκης, «σε ένα κινητό τηλέφωνο μπορείς να δεις επαφές, μετακινήσεις και δίνει ένα προφίλ. Στα οκτώ κινητά τηλέφωνα, θα γίνουν αντίστοιχα και οκτώ άρσεις απορρήτου. Τα τηλέφωνα θα μιλήσουν, το τάμπλετ δύσκολο να μιλήσει.

ΠΑΤΡΑ: Ολόκληρη η προφορική απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου- Τι είπε για Μάνο και κεταμίνη (Ντοκουμέντο)

Έτσι, θα μπορέσουν οι αρχές να βρουν σε ποιους μιλούσε και από πού παρέλαβε την ουσία που χορήγησε στην Τζωρτζίνα. Δεν μπορεί να ξέρει ότι είναι καταγεγραμμένη η διαδρομή της. Η υπόθεση είναι δεμένη. Άρση απορρήτου γίνεται έως και ένα χρόνο πίσω. Οι αρχές έχουν χρυσάφι στα χέρια τους».

«Κάποιοι έξω κάνουν πάρτι που μπήκα στη φυλακή»

Όλα αυτά την ώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης χαρακτήριζε το μεσημέρι αδιάσειστα τα στοιχεία που οδήγησαν στην προφυλάκιση της πρώην γυναίκας του και η 33χρονη βρισκόταν για δεύτερο 24ωρο στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA στο κελί της 33χρονης δεν υπάρχουν για λόγους ασφαλείας ούτε καν σεντόνια. Έχουν αφαιρεθεί τα κορδόνια από τα παπούτσια της και κάθε αντικείμενο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Η ίδια υπέγραψε αίτηση ώστε να μην υπάρχει κανένα άλλο άτομο μέσα στο κελί της, ενώ ενδεικτικό των μέτρων είναι πως ακόμα και για να ανάψει τσιγάρο πλησιάζει σωφρονιστικός υπάλληλος για να της δώσει αναπτήρα.

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση»

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, η 33χρονη στέλνει νέα αιχμηρά μηνύματα, κυρίως για τον σύζυγό της, ζητάει να αποφυλακιστεί για να επισκεφθεί όπως λέει τα μνήματα των παιδιών της και επαναλαμβάνει πως είναι μια αθώα, που προφυλακίστηκε άδικα.

«Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή και άλλοι έξω κάνουν πάρτι», ισχυρίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι εξελίξεις στη πολύκροτη υπόθεση άρχισαν για ακόμα μία μέρα να τρέχουν από νωρίς. Η 33χρονη έδωσε εντολή να κατατεθεί αίτηση αποφυλάκισης από τους δικηγόρους της με τις πληροφορίες για τη πρακτική που φέρεται να έκανε ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο του Ρίου και την απόφαση για άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου της, να δίνουν τις τελευταίες ώρες νέες προεκτάσεις.

Λόγω των μέτρων για τον κοροναϊό η 33χρονη παραμένει απομονωμένη για δεύτερη μέρα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στην 6η πτέρυγα όπου θα βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ψύχραιμη, μιλάει στο τηλέφωνο με τη μητέρα, την αδερφή και τους δικηγόρους της και φυσικά δεν έχει έρθει σε επαφή με καμία άλλη κρατούμενη.

Μετά τις στιγμές έντασης που παρατηρήθηκαν κατά την είσοδό της, μέσα και έξω από τις φυλακές, η 33χρονη ρώτησε για τα δικαιώματά της κι από τις πρώτες στιγμές έδειξε απόλυτα συνεργάσιμη.

Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, δηλώνει πληγωμένη από τη στάση του πρώην συζύγου της και εμφανίζεται σίγουρη ότι δεν θα βρεθεί τίποτα από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου.

Επί έξι μήνες έκανε πρακτική η 33χρονη

Ακόμα, στο μικροσκόπιο έχει μπει και η μαρτυρία που αναφέρει πως η 33χρονη δεν είχε απλές γνώσεις νοσηλευτικής όπως είχε ισχυριστεί στη τηλεοπτική της συνέντευξη, καθώς επί 6 μήνες, την έβλεπαν να κινείται στους διαδρόμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο για να κάνει την πρακτική της.

Κάποιοι τώρα φέρονται να έχουν καταθέσει πως η 33χρονη κατηγορούμενη γνώριζε από φάρμακα και φαρμακευτικές ουσίες, τη στιγμή που εκείνη δήλωνε άγνοια.

Πάτρα: Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στην υποστήριξη κατηγορίας από τον Μάνο Δασκαλάκη

Οι συνομιλίες και οι αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο αναμένεται να απασχολήσουν έντονα της επόμενες μέρες, με το νέο τρέιλερ της εκπομπής Φως στο Τούνελ, να δίνει μία πρόγευση.

Η πολύκροτη υπόθεση συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις, με την αγωνία να παραμένει σταθερά στο κόκκινο για ορισμένους και τις επόμενες μέρες, να χαρακτηρίζονται καθοριστικές για την συνολική έκβαση του απόλυτου θρίλερ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *