Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Στάθης τρέχουν δικαστικά την Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Στάθης τρέχουν δικαστικά την Αρετή

Η Αρετή φτάνει την κατάσταση στα άκρα. Ο Στάθης και η Βασιλική παρακολουθούν με τα μάτια τους την καταστροφή να πλησιάζει, στην γη της ελιάς. Οι Καπερνάροι έχουν χωριστεί στα δύο, με την Αρετή να ξεπερνάει κάθε όριο.  Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Στάθης τρέχουν δικαστικά την Αρετή

Ο Στέφανος βρίσκεται δίπλα στην μητέρα του και την στηρίζει σε κάθε της απόφαση. Απεχθάνεται τον ίδιο του τον πατέρα, κατηγορώντας τον τόσο για την απιστία απέναντι στην Αρετή, όσο και για την στάση του στο δικαστήριο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χαμός στο θερμοκήπιο – Λεωνίδας και Άννα στα μαχαίρια;

Η Βασιλική, από την άλλη πλευρά, στηρίζει τον Στάθη σε κάθε του απόφαση. Κανείς από τους δύο δε φαντάζεται πως η Αρετή είναι έτοιμη για όλα. Είναι αποφασισμένη να κάνει μεγάλο κακό στην οικογένειά της, καθαρά για να εκδικηθεί.

Πολύ σύντομα, η Βασιλική θα ενημερωθεί πως η μητέρα της της έχει αφαιρέσει κάθε δικαίωμα από την οικογενειακή περιουσία. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως έχει μείνει απένταρος.

Πατέρας και κόρη επισκέπτονται έναν δικηγόρο, με σκοπό να πολεμήσουν την γυναίκα που θέλει να τους καταστρέψει. Μόνο που η Αρετή βρίσκεται ξανά ένα βήμα μπροστά. Έτσι, ο Στάθης, η Αρετή και η Βασιλική θα οδηγηθούν ξανά στα δικαστήρια στην γη της ελιάς, αυτή τη φορά για τα περιουσιακά στοιχεία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Αρετής

Ποια στάση θα κρατήσει ο Στέφανος απέναντι σε αυτή τη συμπεριφορά; Θα υποστηρίξει ως το τέλος την μητέρα του, ή θα αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή; Νέος πόλεμος ξεκινά στην οικογένεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση