Πάτρα: Αρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου ζητά η ανακρίτρια

Η ανακρίτρια ζήτησε ήδη την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου για να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που συνδέονται ακόμα και με τη διαδρομή προμήθειας της κεραμικής.
Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης μπαίνουν άμεσα όλα τα ηλεκτρονικά αρχεία και οι τηλεφωνικές κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Λίγες μόλις ώρες μετά την προφυλάκιση της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, η 18 τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα με μια σειρά από προσεκτικές δικονομικές ενέργειες επιταχύνει τις δικαστικές έρευνες για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης αυτής που συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Διαβάστε Επίσης  Ικαρία: Tο νησί που οι άνθρωποι ζουν για πάντα!

Η ανακρίτρια ζήτησε ήδη την άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου για να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που συνδέονται ακόμα και με τη διαδρομή προμήθειας της κεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορουμένης, στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα τα οποία θα ελεγχθούν για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν τα μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Διαβάστε Επίσης  Συνταγή για βελούδινη φάβα

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο της Πάτρας, το Ωνάσειο αλλά και το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Επίσης, την πόρτα της ανακρίτριας θα κληθούν να περάσουν για να εξεταστούν πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως και ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος αναμένεται να δηλώσει και παράσταση πολιτικής αγωγής.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *