Πάτρα: Η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό (Ά μέρος)

 

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, τη στιγμή που σύσσωμος ο Τύπος εκτιμούσε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης , όδευε προς τη ΓΑΔΑ ή τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, εκείνος εισερχόταν στα γραφεία της «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». Παρέμεινε για περισσότερες από τέσσερις ώρες. Το προηγούμενο βράδυ είχα συνομιλήσει για αρκετή ώρα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Δημήτρη Καράμπελα, ζητώντας να μεταφέρει στον πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα την επιθυμία μου να απαντήσει σε ορισμένα καίρια ερωτήματα στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής έρευνα της «Μ» για την υπόθεση που έχει αφήσει άφωνο το πανελλήνιο.  Πάτρα: Η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό (Ά μέρος)

Συνέντευξη στον Πέτρο Κουσουλό

Επίμελεια βίντεο: Νίκος Νικολετάκης
Ο κ. Δασκαλάκης ανταποκρίθηκε. Σκοπός ήταν, όπως μου είπε, να λάβει μέσω της συζήτησής ορισμένες απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία του ταλάνιζαν το μυαλό. Τι συνέβη με την κεταμίνη; Πως χορηγήθηκε στη Τζορτζίνα; Τι έχει συμβεί με τα άλλα δυο του παιδιά, την μικρή Μαλένα και την έξι μηνών Ίριδα;

Διαβάστε Επίσης  Καθαρά Δευτέρα: Προσοχή στο πέταγμα του χαρταετού - Χρήσιμες συμβουλές από τον ΔΕΔΔΗΕ

Ήθελε όμως, όπως επεσήμανε, να δώσει και μερικές απαντήσεις. Φοβάται κάτι; Εκβιάζεται από τη σύζυγό του; Τι ακριβώς συνέβη με την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς;

Πάτρα: “Αδειάζει” ο Μάνος Δασκαλάκης την Ρούλα Πισπιρίγκου – Το β’ μέρος της συνέντευξης στον Π.Κουσουλό (βίντεο)

Εκείνο που ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι θα είναι παρόν στις εξελίξεις και ότι θέλει να λάμψει όλη η αλήθεια όσο στενάχωρη και εάν είναι. Στην συζήτηση εκτός αέρα ο κ. Δασκαλακης απάντησε και σε αλλά ερωτήματα άσχετα ή σχετικά με την υπόθεση όπως ο τρόπος με τον οποίο αγόρασε τη διαβόητη μηχανή.

Διαβάστε Επίσης  Τσελέντης προς κατοίκους της Ηλείας: «Να κοιμάστε σε αναμμένα κάρβουνα»

Όπως απάντησε η αγορά προήλθε από δικά του χρήματα και ένα ποσό που δανείστηκε από συγγενικό του πρόσωπο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους επιθυμούσε η νεκροψία της Τζωρτζινας να γίνει στην Πάτρα επισημαίνοντας ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ανοικτή η δικογραφία μετά τη μήνυση που είχε καταθεσει για το θάνατο της Μαλένας καθώς όπως επεσήμανε δεν είχε πειστεί για την ηπατική ανεπάρκεια.

Δείτε το πρώτο μέρος του βίντεο από τη συνέντευξη – ποταμό που έδωσε στον Πέτρο Κουσουλό ο Μάνος Δασκαλάκης. Θα ακολουθήσει το δεύτερο μέρος με τις αποκαλύψεις για τη νοσηλεία και τον θάνατο της Τζωρτζίνας και τις ευθύνες που ρίχνει στην προσωρινά κρατούμενη πλέον Ρούλα Πισπιρίγκου.  Πάτρα: Η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στον Πέτρο Κουσουλό (Ά μέρος)

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *