Η Γη της Ελιάς – Σφοδρή σύγκρουση: «Πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό;»

Η Γη της Ελιάς – Σφοδρή σύγκρουση: «Πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό;»

Η μεγάλη αποκάλυψη για την διαθήκη του Ιπποκράτη Βρεττάκου και την παράνομη εμπλοκή του Ισίδωρου σε αυτή βγαίνει στο φως προκαλώντας μεγάλες ανακατατάξεις στους Βρεττάκους. Η αλήθεια βγαίνε στο φως και μια νέα σύγκρουση ανάμεσα στον Ιάκωβο και τoν Ισίδωρο στην σειρά Η Γη της Ελιάς, είναι γεγονός. Η Γη της Ελιάς – Σφοδρή σύγκρουση: «Πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό;»

Ιάκωβος και Ισίδωρος ξανά στα μαχαίρια στην Γη της Ελιάς

Η αλήθεια πολύ σύντομα θα λάμψει και θα φέρει στο προσκήνιο νέες εντάσεις και κόντρες ανάμεσα στους ήρωες. Τα πάντα θα μαθευτούν και η Μυρτάλη, η οποία είναι η μόνη αδικημένη από την συγκεκριμένη υπόθεση θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Την στέλνει στον τάφο και αυτοκτονεί

Ο Ιάκωβος, μαθαίνοντας την αλήθεια εξοργίζεται. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο Ισίδωρος έστησε όλη αυτή την απάτη εις βάρους της Μυρτάλης. Ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στον Ιάκωβο και τον Ισίδωρο ξεκινά με την Ιουλία να βρίσκεται στην μέση κρατώντας όσο μπορεί τις ισορροπίες ανάμεσα στα δυο αδέρφια που η σχέση τους είναι πάρα πολύ έντονη.

Η κατάσταση αυτή την φορά θα ξεφύγει ανάμεσα στον Ισίδωρο και τον Ιάκωβο στην σειρά Η Γη της Ελιάς με τον πρώτο να βρίσκεται στημένος στο τοίχο έχοντας απέναντί του όλη του την οικογένεια. Τι θα γίνει όμως μόλις η αλήθεια φτάσει στα αυτιά της Μυρτάλης; Εκεί τα πράγματα θα είναι σοβαρά προκαλώντας ένα νέο ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών.  Η Γη της Ελιάς – Σφοδρή σύγκρουση: «Πως μπόρεσες να το κάνεις αυτό;»

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: : Η Ευτυχία ομολογεί την δολοφονία του Ανέστη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *