Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά και δέρνει την Εύα – Σκηνή Σοκ(βίντεο)

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά και δέρνει την Εύα – Σκηνή Σοκ(βίντεο)Η μεγάλη συνάντηση ανάμεσα στην Εύα και την Αρετή έφτασε στην σειρά Η Γη της Ελιάς! Η Αρετή απόψε μαθαίνει ποια είναι η γυναίκα που έχει πάρει τα μυαλά του Στάθη και τρέχει να την βρει. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί και πριν λίγο καιρό αλλά δεν ήξεραν τίποτα η μια για την άλλη. Η κατάσταση θα ξεφύγει. Η Αρετή, όπως θα δείτε και παρακάτω στο τρέιλερ που ακολουθεί, ορμάει στην Εύα και την σπάει στην κυριολεξία στο ξύλο. Η συνέχεια απρόβλεπτη… Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ορμά και δέρνει την Εύα – Σκηνή Σοκ(βίντεο)

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο εφιάλτης ξεκινάει για Αστέρη και Τόλη στη φυλακή

Τι θα δούμε σήμερα 5/4 στην Γη της Ελιάς;

Η Χάιδω, εξοργισμένη από αυτά που της είπε η Μέλπω, βρίζει τον Λυκούργο και τον διώχνει από το σπίτι της. Εκείνος ζητά εξηγήσεις από τη Μέλπω, η οποία όμως δεν παραδέχεται όσα ειπώθηκαν και βγάζει τη Χάιδω τρελή. Στο μεταξύ, η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της.

Θέλει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη όσα έμαθε για τη διαθήκη, αλλά από την άλλη ανησυχεί μήπως εκείνη αντιδράσει ακραία και οδηγήσει τον Ισίδωρο στα δικαστήρια, ίσως και στη φυλακή. Σκεπτόμενη την εύθραυστη υγεία του αδελφού της, η Ιουλία κάνει συζήτηση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο, οι οποίοι της αποκαλύπτουν τι σκοπεύουν να κάνουν με την περιουσία. Η Ιουλία εκφράζει τη διαφωνία της και τους απειλεί πως θα τα πει όλα στη Μυρτάλη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Ισοβίτης Δίπλα Στον Αστέρη Που Μπαίνει Φυλακή

Η σκηνή που θα παγώσει όμως στην κυριολεξία τους τηλεθεατές απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, είναι αυτή ανάμεσα στην Εύα και την Αρετή. Η Αρετή πηγαίνει σπίτι της την βρίζει, τη χαστουκίζει αρπάζοντας την από τα μαλλιά. Η συνέχεια στις οθόνες μας…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση