Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί – Φοβάται για την ασφάλειά της

Αν και το αρχικό σενάριο έκανε λόγο για μεταφορά της στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, τα σχέδια άλλαξαν. Δείτε γιατί…  Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί – Φοβάται για την ασφάλειά της

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την σημερινή απολογία της στην 18η τακτική ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία -με κεταμίνη- της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Πάτρα: Μαρτυρία «βόμβα» – Αυτό είναι το «κλειδί» για να ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Διαβάστε Επίσης  Νέα μέτρα – Πώς θα πληρώνουν τα πρόστιμα οι ανεμβολίαστοι 60αρηδες – Τι θα ισχύσει αν δεν κάνουν τη 2η δόση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη επί 4,5 ώρες παρέμενε ψυχρή και συνειδητοποιημένη ενώπιον της ανακρίτριας και έδωσε «μάχη» προκειμένου να πείσει για την αθωότητά της.

Στις φυλακές Κορυδαλλού

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μεταφερθεί σε ειδικό χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.

Αν και το αρχικό σενάριο έκανε λόγο για μεταφορά της στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, η επιλογή του Κορυδαλλού έγινε γιατί είναι πιθανόν η κατηγορούμενη να κληθεί εκ νέου για εξηγήσεις, καθώς ξεκινά έρευνα για το θάνατο και των άλλων δύο παιδιών.

Διαβάστε Επίσης  Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαρτυρία-σοκ από την οικιακή βοηθό της σπιτονοικοκυράς -Ρωτούσε «πότε θα τα κακαρώσει»

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ανεπιθύμητη από τις κρατούμενες στον Ελαιώνα και θα υπήρχε πρόβλημα με την ασφάλειά της.

Φοβάται για την ασφάλειά της

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, η 33χρονη εξέφρασε έντονη ανησυχία και για τις συνθήκες κράτησής της, αλλά και για την ασφάλειά της στις φυλακές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *