Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί – Φοβάται για την ασφάλειά της

Αν και το αρχικό σενάριο έκανε λόγο για μεταφορά της στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, τα σχέδια άλλαξαν. Δείτε γιατί…  Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε ποιες φυλακές θα μεταφερθεί – Φοβάται για την ασφάλειά της

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την σημερινή απολογία της στην 18η τακτική ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία -με κεταμίνη- της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Πάτρα: Μαρτυρία «βόμβα» – Αυτό είναι το «κλειδί» για να ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα: Ηλιοφάνεια και σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη επί 4,5 ώρες παρέμενε ψυχρή και συνειδητοποιημένη ενώπιον της ανακρίτριας και έδωσε «μάχη» προκειμένου να πείσει για την αθωότητά της.

Στις φυλακές Κορυδαλλού

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μεταφερθεί σε ειδικό χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.

Αν και το αρχικό σενάριο έκανε λόγο για μεταφορά της στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα, η επιλογή του Κορυδαλλού έγινε γιατί είναι πιθανόν η κατηγορούμενη να κληθεί εκ νέου για εξηγήσεις, καθώς ξεκινά έρευνα για το θάνατο και των άλλων δύο παιδιών.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαρτυρία-σοκ από την οικιακή βοηθό της σπιτονοικοκυράς -Ρωτούσε «πότε θα τα κακαρώσει»

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ανεπιθύμητη από τις κρατούμενες στον Ελαιώνα και θα υπήρχε πρόβλημα με την ασφάλειά της.

Φοβάται για την ασφάλειά της

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, η 33χρονη εξέφρασε έντονη ανησυχία και για τις συνθήκες κράτησής της, αλλά και για την ασφάλειά της στις φυλακές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *