Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαρτυρία-σοκ από την οικιακή βοηθό της σπιτονοικοκυράς -Ρωτούσε «πότε θα τα κακαρώσει»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαρτυρία-σοκ από την οικιακή βοηθό της σπιτονοικοκυράς -Ρωτούσε «πότε θα τα κακαρώσει»

Για την εικόνα που είχε η ίδια για την -κατηγορούμενη πλέον- Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε η οικιακή βοηθός της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας στην Πάτρα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Tlive», η οικιακή βοηθός διευκρίνισε πως, αντίθετα με όσα ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν επρόκειτο για μια γυναίκα που τα είχε χάσει.

«Τα είχε 400, ήταν κυρία. Άμα μια γυναίκα κλείνεται μέσα στο σπίτι 12 χρόνια έχει και τις ιδιοτροπίες της και τους φόβους της. Η γυναίκα αυτή δεν έβγαινε. Δεν είχε επαφή με τον έξω κόσμο, τους γείτονες. Δεν ήθελε. Ήταν επιλογή της. Παρά τις ιδιοτροπίες της, γιατί ήταν μια γυναίκα κλεισμένη μέσα για χρόνια, ήταν μια κυρία. Έβλεπε ταινίες, διάβαζε τα βιβλία της. Ποτέ δεν παραλογιζόταν. Τα είχε 400, τουλάχιστον όσο την ήξερα εγώ. Δεν πιστεύω αυτά που λέγονται ότι τα έχασε από ένα σημείο και μετά», ξεκαθάρισε η οικιακή βοηθός.

Όπως ανέφερε, η 69χρονη γυναίκα ήταν φιλόλογος και δούλευε επί 35 χρόνια στο Αρσάκειο. Είχε πάει στην Πάτρα με τον σύζυγό της για να πουλήσουν το σπίτι, το οποίο ήταν του πατέρα της, αλλά ο σύζυγός της, δικηγόρος που είχε βγει σε σύνταξη, πέθανε ξαφνικά και έτσι η γυναίκα ζούσε με τη μητέρα της. Μάλιστα, σύμφωνα με την οικιακή βοηθό, οι δύο γυναίκες ήθελαν να αγοράσουν ένα σπίτι και να πάνε στην Αθήνα.

Τι είπε η οικιακή βοηθός για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Η ίδια δούλευε ως οικιακή βοηθός στην 69χρονη σπιτονοικοκυρά για μεγάλο διάστημα. «Αυτή η γυναίκα με έβλεπε σαν κόρη της. Στην κηδεία της πήγαν η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης και μια γυναίκα. Είχα ρωτήσει τη Ρούλα από τι πέθανε και μου απάντησε πολύ απλά πως “έφυγε”, λες και μου περιέγραφε ότι πήγε στη λαϊκή. Μου είπε πως “έφυγε” από σηψαιμία», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Ξεκαθάρισε, μάλιστα, πως η 69χρονη δεν έπασχε από καρκίνο. «Ούτε ένα χάπι δεν έπαιρνε και το ξέρω γιατί εγώ εκεί καθάριζα τα πάντα. Όλα της τα ντουλάπια και τα συρτάρια. Δεν νομίζω να είχε καρκίνο και να μην το γνώριζα. Θα είχε συμπτώματα», ανέφερε.

«Όταν φύγω από τη ζωή να το ψάξεις» έλεγε η σπιτονοικοκυρά στην οικιακή βοηθό

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή η οικιακή βοηθός, η σπιτονοικοκυρά τής είχε αναφέρει πολλές φορές ότι είχε δικηγόρους και είχε τακτοποιήσει το σπίτι, ωστόσο της είχε πει και κάτι συγκλονιστικό. «”Όταν φύγω από τη ζωή να το ψάξεις”. Αυτό μου έλεγε. Να ψάξω δηλαδή γιατί πέθανε, αυτό εννοούσε. Εγώ της έλεγα “είσαι με τα καλά σου, γιατί το λες αυτό” κι αυτή μου απαντούσε “δεν με καταλαβαίνεις”».

Η οικιακή βοηθός μίλησε και για την εποχή που η σπιτονοικοκυρά τής Ρούλας Πισπιρίγκου νοσηλεύθηκε για πρώτη φορά. Όπως ανέφερε, για ένα διάστημα την πρόσεχε μια κοπέλα, Ελληνίδα, και ήταν τότε που η 69χρονη είχε πέσει από το κρεβάτι και είχε μπει για πρώτη φορά στο νοσοκομείο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε απενεργοποιήσει το οξύμετρο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα!

«Κάθισε εκεί γύρω στις 25 ημέρες, όπως μου είχε αναφέρει η ίδια. Και είχαν ακούσει τη Ρούλα να λέει “πότε θα τα κακαρώσει, γιατί θα αφήσει όλη την περιουσία σε εμάς”. “Ήρθαν και οι νοσοκόμες τη νύχτα”, μου είπε και τη ρωτούσαν “τι την έχεις αυτή την κοπέλα έξω;”. “Τίποτα»”, τους έλεγε εκείνη, “είναι τα παιδιά που τους έχω νοικιάσει το σπίτι” και είπε στη Ρούλα “φύγε, θα με προσέχουν οι νοσοκόμες”. Αυτό είχε γίνει πριν 5-6 χρόνια. Η Ρούλα καθόταν απλώς έξω από το δωμάτιο με ένα κινητό στο χέρι, όπως μου είχε πει η σπιτονοικοκυρά, και ρωτούσε τις νοσοκόμες στους διαδρόμους “πότε θα φύγει, γιατί έχει να τους αφήσει πολλά”», εξήγησε η οικιακή βοηθός.

Σημείωσε, μάλιστα, πως όταν η σπιτονοικοκυρά τα έμαθε αυτά, αποφάσισε να τη διώξει. «Κάποια στιγμή ο Μάνος της ζήτησε να του κόβει απόδειξη για το ενοίκιο και η σπιτονοικοκυρά του είπε να κάνουν συμβόλαιο. Δεν συμφώνησαν, γιατί αυτή ήθελε 300 ευρώ και μετά το έκανε 250. Στις αρχές, επειδή ο Μάνος ήταν μικρός τότε, είχαν κάνει μια συμφωνία εκείνος να τη φροντίζει και να μην της πληρώνει ενοίκιο. Είχα ακούσει ότι την πρώτη και τη δεύτερη χρονιά, πετρέλαιο έβαλε εκείνη. Τσακώθηκαν την τρίτη φορά, γιατί τους έλεγε ”θα πληρώνετε κι εσείς, γιατί εγώ είμαι μόνη μου, εσείς είστε τόσα άτομα”. Κι αυτοί αποφάσισαν να μη βάλουν ούτε σόμπα κι εκείνη τους αγόρασε σόμπα γιατί λυπόταν τα παιδιά», κατέληξε η οικιακή βοηθός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *