Σασμός: Ο Μανώλης τρέμει με το χέρι στο Ευαγγέλιο

Σασμός: Ο Μανώλης τρέμει με το χέρι στο Ευαγγέλιο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης τρέμει με το χέρι στο Ευαγγέλιο

Μία αναπάντεχη εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στη δίκη του Αστέρη, αφού ο Μανώλης καλείται ως μάρτυρας κι εκείνος παθαίνει σοκ, στο «Σασμό».

Η δίκη έχει ξεκινήσει κι επικρατεί ένα κλίμα αναβρασμού. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες ξανά αντιμέτωποι. Η Μαρίνα αντικρίζει την Καλλιόπη κι η Αργυρώ τον Αστέρη. Το μίσος, η οργή κι η απογοήτευση φαίνεται στα μάτια τους.

Ο Αστέρης κοιτάει το κενό παγωμένος, μετανιωμένος και μην μπορώντας να πιστέψει πώς κατέληξαν εκεί. Στη δίκη αναμένεται να συμβούν καταστάσεις που θα αλλάξουν όλη την πορεία της σειράς. Ο Αστέρης δίνει κρυφά ένα γράμμα στην Αργυρώ, αλλά εκείνη αρνείται να το ανοίξει.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθές 91-92: Η Έλενα εκβιάζει τον Μιχάλη!

Ο Μαθιός προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη μάνα του, η οποία δε θα αντέξει να χάσει τον μικρότερο γιο της. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν η Αργυρώ κάνει την κατάθεσή της. Η Βρουλάκη λυγίζει και καταρρέει. Ζει ξανά μία τραυματική εμπειρία που προσπαθούσε να αφήσει πίσω της.

Όταν η Αργυρώ ηρεμεί, καλείται ο επόμενος μάρτυρας. Σύμφωνα με το youfly, ο Μανόλης ακούει το όνομά του και κοκαλώνει. Ο Μανώλης ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη για τη δολοφονία του Πετρή, στο «Σασμό»; Ο ήρωας μένει με ανοιχτό το στόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σάββας Και Κωνσταντίνος Πιάνονται Στα Χέρια Για Την Ισμήνη

«Εγώ τι δουλειά έχω; Τι να πω εγώ για τον φόνο του Πέτρου; Δεν καταλαβαίνω γιατί με καλούν για μάρτυρα», αναφωνεί ο Μανώλης, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο ήρωας μαζεύει ό,τι κουράγιο έχει κι είναι έτοιμος να πει “την αλήθεια και μόνο την αλήθεια”. Θα είναι καθοριστική η μαρτυρία του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση