Σασμός – Καραπάνος σε Γεράσιμο: «Τον θέλω νεκρό!»

Ανάβουν τα αίματα στη συνάντηση του Καραπάνου με τον Γεράσιμο, στο «Σασμό». Οι δυο τους έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση αφού ο ισοβίτης έσπασε τη συμφωνία και προκάλεσε την οργή του αστυνόμου.

«Εμείς οι δυο είχαμε κάνει μία συμφωνία, αλλά δεν κράτησες τον λόγο σου», τονίζει εμφανώς ενοχλημένος ο Γεράσιμος. «Ξέρεις πώς το λέμε εμείς αυτό στα μέρη μας; Άντρας που δεν κρατάει τον λόγο του, χειρότερος κι από φονιά».

Ο Καραπάνος, όμως, είναι ξεκάθαρος για τον Αμερικάνο. «Τον θέλω νεκρό» του λέει και φαίνεται πιο αποφασισμένος από ποτέ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης στα άκρα με την Ευτυχία!

Οι συμφωνίες, όμως, αλλάζουν, οι καταστάσεις ανατρέπονται και νέα δεδομένα έρχονται. Ο Γεράσιμος εξαγριώνεται με τον Καραπάνο που το “παίζει βαρόνος”.

«Μη μου το παίζεις εμένα βαρόνος. Σας έφυγε, τώρα τον έχουμε εμείς κι όπως καταλαβαίνεις έχει κάνει και τη δική του συμφωνία να τον πάνε στην Αθήνα», του λέει κι ο Καραπάνος βγαίνει έξω από τα ρούχα του.

«Γιατί να πάει στην Αθήνα, ρε; Με πούλησες, κρίμα το υφάκι, μόνο λόγια λόγια λόγια, χορτάσαμε από αυτά», φωνάζει, αλλά ο Γεράσιμος δεν πτοείται και κοιτάει τον Καραπάνο στα μάτια, στο «Σασμό».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα δέχεται ερωτική εξομολόγηση

Η συμφωνία τους έσπασε κι ο αστυνόμος του επισημαίνει ότι αν είχε κρατήσει τον λόγο του τίποτα από αυτά δε θα είχαν γίνει.

«Δεν σου έχω εμπιστοσύνη ρε φιλαράκο, κατάλαβες; Τι μου είσαι για να σου έχω εμπιστοσύνη; σε ξέρω και από χθες;», του λέει ειρωνικά. Πού να ήξερε, όμως, ότι κοιτάει στα μάτια τον γιο του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση