Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκάλυψη για συγγενή της μπλεγμένο με ναρκωτικά που μπορεί να της προμήθευσε την κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκάλυψη για συγγενή της μπλεγμένο με ναρκωτικά που μπορεί να της προμήθευσε την κεταμίνη

Με τους ιατροδικαστές να είναι ξεκάθαροι ότι η μικρή Τζωρτζίνα από την Πάτρα δηλητηριάστηκε με την ουσία κεταμίνη και με τους γιατρούς να είναι επίσης ξεκάθαροι ότι η μόνη που ήταν δίπλα της τότε, όταν δηλητηριάστηκε, ήταν η μητέρα της, αυτό που μένει «ανοιχτό» ακόμα, είναι το πού βρέθηκε η ουσία αυτή.

Πώς μπορεί δηλαδή, μία μητέρα, να βρει και να προμηθευτεί αυτή την ουσία, η οποία δίνεται αυστηρά μόνο σε γιατρούς και με συγκεκριμένα πρωτόκολλα για την ποσότητα. Πώς θα μπορούσε να βρει η συγκεκριμένη γυναίκα τόσο μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, όση χρησιμοποιήθηκε για το θάνατο του παιδιού;

Διαβάστε Επίσης  Ιατροδικαστικό πόρισμα για τον Ζακ: Από ισχαιμικό επεισόδιο πέθανε ο 33χρονος

Αν και αρχικά, ένα από τα σενάρια ήταν η κεταμίνη να προήλθε από φαρμακοποθήκη με την οποία είχε επαγγελματική σχέση η οικογένεια του συζύγου της, μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί.

Συγγενής της μητέρας της πήγε το δηλητήριο;

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Αχαϊκή Πολιτεία, υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο στη ζωή της Ρούλας, ένας συγγενής της για την ακρίβεια, ο οποίος θα μπορούσε εύκολα να της προμηθεύσει την ουσία αυτή.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, πρόκειται για κάποιο συγγενή της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος εδώ και χρόνια είναι γνωστό ότι είναι «μπλεγμένος» με ναρκωτικά στην Πάτρα. Εκεί, σε αυτόν τον συγγενή της μητέρας, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη, ως πιθανό πρόσωπο που θα μπορούσε να βρει κεταμίνη για να την δώσει στην Ρούλα.

Διαβάστε Επίσης  Ποιες Κυριακές θα ξαναλειτουργήσουν μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Άλλωστε, η κεταμίνη, εκτός από την ιατρική χρήση της, είναι γνωστό ότι αποτελεί και ναρκωτική ουσία και είναι γνωστή ως special Κ, μεταξύ των χρηστών.

Φυσικά, είναι ταυτόχρονα σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών που επικεντρώνονται στα κινητά αλλά και τους υπολογιστές που μπορεί να χρησιμοποίησε η μητέρα, σε μια ενδεχόμενη προσπάθειά της να προμηθευτεί την κεταμίνη μέσω διαδικτύου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *