Πάτρα: “Βόμβα” από την Ζήνα Κουτσελίνη – “Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να παίξει το τελευταίο της χαρτί…”

Πάτρα: “Βόμβα” από την Ζήνα Κουτσελίνη – “Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να παίξει το τελευταίο της χαρτί…”Στο θρίλερ της Πάτρας αναφέρθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη προαναγγέλλοντας νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση.

“Είμαι μανούλα και παιδεύτηκα πολύ για να γίνω μανούλα. Η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη το ξέρουν πολύ καλά. Νιώθω ότι δεν έχω λόγια μερικές φορές στην εκπομπή, ότι δεν έχω δύναμη να μοιραστώ αυτό που συμβαίνει. Τη Δευτέρα θα περάσει από τον ανακριτή. Μακάρι να είναι όλα ένα ψέμα, όμως υπάρχουν τρανταχτά αποδεικτικά στοιχεία που δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης. Αυτή η ουσία η κεταμίνη που σύμφωνα με την ιατροδικαστική ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε μέσα σε 20 λεπτά. Και θα δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με τη Μαλένα και την Ίριδα”, ανέφερε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του MEGA.

Διαβάστε Επίσης  Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών - Κορίνθου

Μάνος Δασκαλάκης: Ο θάνατος των παιδιών, η κεταμίνη και η σπιτονοικοκυρά – Όλα όσα είπε

“Υπάρχουν και άλλα στοιχεία στη φαρέτρα μας και είναι έτοιμα να βγουν όταν ασκηθούν και άλλες διώξεις. Σας μιλώ για ρεπορτάζ που υπάρχουν καταγγελίες από άλλα πρόσωπα. Η οικογένεια εμπιστεύεται την εκπομπή γιατί τους είπαμε ότι θα ακουστεί αυτό που θέλει. Νόμιζαν ότι θα κόβαμε μέρος της συνέντευξης. Εμείς φροντίσαμε και τα 64 λεπτά των όσων είπαν να βγουν στον αέρα.

Πάτρα: Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας μέσα σε 13 ώρες

Διαβάστε Επίσης  Θύμα ηλεκτρονικής απάτης ένας στους δέκα Έλληνες

 

Δεν είμαστε με καμία πλευρά. Είμαστε με την αλήθεια αυτών των τριών παιδιών που δυστυχώς είναι θαμμένα. Ευτυχώς υπήρχαν άνθρωποι που έβγαλαν αυτή την υπόθεση από το μπαούλο, γιατί τα παιδιά κλείστηκαν σε φέρετρα χωρίς να υπάρχει φως” είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν έχει μιλήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς με τον πατέρα μιλάει ο συνεργάτης της Γιώργος Σόμπολος. “Το τελευταίο 24ωρο έχει κρατήσει μια άλλη στάση. Θα δούμε τι θα δείξει η έρευνα τις επόμενες μέρες. Αυτή τη στιγμή στο κάδρο έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς. Όλα θα φανούν”, κατέληξε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *