Κατερίνα Στικούδη: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα, γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι

Κατερίνα Στικούδη: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα, γέννησε ένα υγιέστατο μωράκιΚατερίνα Στικούδη: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα, γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Κατερίνα Στικούδη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι μόλις πριν από λίγο μετά από σχεδόν 3 μέρες στο μαιευτήριο.

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε για πρώτη φορά μητέρα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE! Η αγαπημένη τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων και η ευτυχία της δεν περιγράφεται.

Μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου, η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης είναι πλέον γονείς. Υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε Επίσης  Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Να θυμίσουμε πως αγαπημένη τραγουδίστρια μέχρι τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της συνέχιζε να εργάζεται για το νέο της album. Παράλληλα είχε αναλάβει και τα backstage του J2US. Το περασμένο Σάββατο, όμως, χαιρέτησε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό εν αναμονή του πελαργού που έμελλε να έρθει κατά τη διάρκεια του χθεσινού live!

Από την Πέμπτη στις 14/10 είχε εισέλθει στο μαιευτήριο όμως επρόκειτο για λανθασμένο συναγερμό καθώς την επόμενη μέρα πήρε εξιτήριο. Η ίδια είχε δηλώσει πως θέλει να δώσει χρόνο στο αγοράκι της ώστε να βγει στην ώρα του.

Διαβάστε Επίσης  Έγκλημα στην Καβάλα: Μόλις 6 άτομα πήγαν στην κηδεία του 56χρονου - Δεν πήγε ούτε ο πατέρας του ενώ ο ιερέας δεν ήθελε να ψάλλει

Μάλιστα, χθες ο Νίκος Κοκλώνης από το ζωντανό πρόγραμμα του J2US ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Στικούδη είναι στο μαιευτήριο και ότι αναμένεται να γεννήσει.

Όπως φαίνεται όμως, ο μικρός θέλησε να κάτσει λίγο ακόμη στην κοιλιά της μητέρας του. Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε σήμερα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *