Ο Όρκος 2/4: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επόμενα επεισόδια 15-16

Ο Όρκος 2/4: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επόμενα επεισόδια 15-16

Ο Όρκος, η δραματική σειρά της ΕΡΤ1 που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει με δυο νέα επεισόδια αυτό το Σάββατο 2/4 τα οποία αναμένεται να συγκλονίσουν τους τηλεθεατές. Τι θα δούμε στα επόμενα δύο επεισόδια (15-16) της σειράς της ΕΡΤ1, «Ο Όρκος», τα οποία θα προβληθούν το Σάββατο 2 Απριλίου στις 22:00 το βράδυ;  Ο Όρκος 2/4: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επόμενα επεισόδια 15-16

Επεισόδιο 15 – «Πόσα ψέματα χωράει μια αλήθεια;»

Ο Αντώνης Λινάρδος προσπαθεί να αποτρέψει τον Άγγελο από την έρευνα της υπόθεσης «Μιράντα», όμως δεν καταφέρνει να τον πείσει για τις αγνές προθέσεις του. Ο Σάλβα αρχίζει να πατά στα πόδια του ξανά και ζητάει από τον Παύλο να μεσολαβήσει στον Χάρη Ζαφείρη για μια πιο ουσιαστική θέση στην ομάδα. Η Ολίβια Λινού, αδερφή της Άρτεμης, πιάνει δουλειά στην Κλινική, όμως το γεγονός ότι είναι ευνοούμενη του Χάρη Ζαφείρη δυσκολεύει την υποδοχή της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη πάει στο γραφείο του Ντούνια όπου την περιμένει μια δυσάρεστη εξέλιξη

Ο Όρκος 2/4: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επόμενα επεισόδια 15-16

Η Πάττυ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στη Χλόη για τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί με τον Μιχάλη, αλλά οι καταστάσεις την προλαβαίνουν. Κι όσο ο Άγγελος έρχεται πιο κοντά με την Άρτεμη, πρώην σύζυγο του Χάρη Ζαφείρη, η αποκάλυψη ενός στοιχείου για τη ζωή της, που δεν του έχει αναφέρει, θα τον προβληματίσει.

Επεισόδιο 16 – «Παγωνιά»

Ο Άγγελος μαθαίνει ότι το πάρτι, από το οποίο εξαφανίστηκε η Μιράντα Αλυφαντή, διοργανώθηκε από τον Ανδρέα Ζαφείρη, ο οποίος είναι γιος της Άρτεμης και του Χάρη Ζαφείρη. Το γεγονός ότι η ίδια δεν του ανέφερε ποτέ την ύπαρξη του γιου της, τον βάζει σε σκέψεις. Η Πάττυ κι ο Μιχάλης έρχονται αντιμέτωποι με τη Χλόη, ενώ ο Σάλβα συνειδητοποιεί το ψέμα του Παύλου για τη χορηγία του Χάρη Ζαφείρη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Πεθαίνει στα χέρια του: «Ελάτε γρήγορα»

 

Ο Όρκος 2/4: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επόμενα επεισόδια 15-16
Οι χαμηλές θερμοκρασίες ενώνουν την ομάδα σε ένα και μόνο σκοπό: να βοηθήσουν όσους βρίσκονται στο δρόμο με τόση παγωνιά. Ο Σάλβα έχοντας χάσει τις ελπίδες του, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να γίνει χρήσιμος με το δικό του τρόπο. Η συνάντηση του Άγγελου με την Αμαλία θα τον αλλάξει για πάντα.

Αυτές είναι οι περιλήψεις των επόμενων 2 επεισοδίων (15-16) της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1, «Ο Όρκος», που θα δούμε στις οθόνες μας το Σάββατο 2 Απριλίου στις 22:00.  Ο Όρκος 2/4: Περίληψη και φωτογραφίες για τα επόμενα επεισόδια 15-16

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *