Θεοδωρικάκος για Πάτρα: Θα ελεγχθεί όποιος εμπλέκεται – Η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους

Θεοδωρικάκος για Πάτρα: Θα ελεγχθεί όποιος εμπλέκεται – Η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε πως θα υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. “Θα μάθουμε όλη την αλήθεια”, τόνισε.

Για την υπόθεση του θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα που συγκλόνισε το πανελλήνιο μίλησε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι αναμένεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Παράλληλα, οι αρχές αναμένουν να γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας για να ελέγξουν το τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε μαζί.

Για την καταγγελία ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού η Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως αποδείχτηκε ότι είναι απολύτως ψευδής. «Στη ΓΑΔΑ κρατείται σε συνθήκες κράτους δικαίου», τόνισε.

Διαβάστε Επίσης  Νέα μέτρα: Αυτές είναι οι μάσκες KN-95 που εισηγούνται οι ειδικοί για σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ

Σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση ζήτησα από την πρώτη μέρα την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, διότι πέρα από υποχρέωση της αστυνομίας είναι κάτι που ξεπερνά τις πιο ακραίες υποθέσεις εγκληματικότητας, είπε. «Υπάρχει κάτι βαθύτατα άρρωστο.»

Για το τρίτο παιδί είναι πανίσχυρες οι αποδείξεις που έχει η αστυνομία, τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος. «Πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση. Πρέπει να μάθουμε τι έχει γίνει με όλα τα παιδιά και με άλλους ανθρώπους που μπορεί να εμπλέκονται. Έχει περάσει τόσο μεγάλο διάστημα από την απώλεια αυτών των παιδιών και κανείς δεν είχε καταλάβει; Κανείς δεν είχε προσέξει; Θα πρέπει να διερευνηθούν τα πάντα.»

Διαβάστε Επίσης  Συνελήφθη αστυνομικός για ασέλγεια στο 4χρονο παιδί του

Προσέθεσε, επίσης, ότι «πρέπει να κλείσουν όλες οι τρύπες του συστήματος. Δε μπορούμε να χάνουμε τρία παιδιά και να μην κάνουμε τίποτα».

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι το κράτος και οι αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους στο ακέραιο. «Θα μάθουμε όλη την αλήθεια. Η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος. Πρέπει να ελεγχθούν όλες οι υπηρεσίες. Ό,τι και όποιος εμπλέκεται στην υπόθεση.»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *