Η Γη της Ελιάς: Πυρ και μανία ο Ιάκωβος με την διαθήκη – Χαμός στους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς: Πυρ και μανία ο Ιάκωβος με την διαθήκη – Χαμός στους Βρεττάκους

Η μεγάλη αποκάλυψη για την διαθήκη του Ιπποκράτη Βρεττάκου και την εμπλοκή του Ισίδωρου σε αυτή θα γίνει πολύ σύντομα, προκαλώντας έναν νέο «πόλεμο» στην οικογένεια των Βρεττάκων. Ο Ιάκωβος μαθαίνει τα πάντα, σχετικά με την διαθήκη του αδερφού του στην σειρά Η Γη της Ελιάς και επιτίθεται άγρια στον Ισίδωρο. Πως θα διαχειριστεί ο ίδιος την κατάσταση αυτή;

Έξαλλος ο Ιάκωβος με τον Ισίδωρο στη Γη της Ελιάς

Η αλήθεια αποκαλύπτεται και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Η περιπέτεια υγείας του Ισίδωρου φαίνεται πως τον άλλαξε τελείως, καθώς οι τύψεις και ενοχές του χτύπησαν την πόρτα. Πολύ σύντομα θα αποκαλύψει τα πάντα στην Ιουλία με την ίδια ακούγοντας τον να μένει κάγκελο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πολύ δύσκολες ώρες για την Αθηνά

Δεν μπορεί να πιστέψει πως έκανε τόσο μεγάλο κακό στην ανιψιά του Μυρτάλη. Αυτή η αποκάλυψη θα φέρει νέες εντάσεις στην οικογένεια των Βρεττάκων καθώς την αλήθεια θα την μάθει και ο Ιάκωβος. Μια νέα ρήξη στην σχέση του με τον αδερφό του έρχεται και αυτή την φορά οι φωνές τους θα ακουστούν σε όλη την Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Πυρ και μανία ο Ιάκωβος με την διαθήκη – Χαμός στους Βρεττάκους

Ο Ιάκωβος δεν μπορεί να διανοηθεί και να πιστέψει αυτή την αδικία εις βάρους της Μυρτάλης και έτσι επιτίθεται πολύ άγρια στον αδερφό του. Ο ίδιος καλείται να αποκαταστήσει αυτή την μεγάλη αδικία προς το πρόσωπο της αγαπημένης του ανιψιάς, Μυρτάλης και θα το κάνει. Ιάκωβος και Ισίδωρος θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στην σειρά Η Γη της Ελιάς με την Ιουλία να κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα τους, αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρνει. Η κατάσταση μεταξύ τους θα ξεφύγει και αυτή την φορά η ρήξη θα είναι άγρια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική στην αγκαλιά του Μιλτιάδη;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *