Πάτρα: Το μυστηριώδες σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα»

 

Το μήνυμα είναι γραμμένο επάνω σε μια γάζα με στυλό και στις άκρες έχει πέσει νερό και έχει ξεθωριάσει.
Ένα αινιγματικό και μυστηριώδες μήνυμα γραμμένο με μαύρο στυλό, βρέθηκε επάνω στην πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Ουδείς γνωρίζει τον συντάκτη ή την συντάκτρια του μηνύματος αυτού, όπως δεν γνωρίζει κανείς και πότε το αφήσανε.  Πάτρα: Το μυστηριώδες σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα»

Διαβάστε Επίσης  Ο καιρός σήμερα

Το μήνυμα γράφει: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου. Δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα… Συγγνώμη, συγγνώμη δεν μπορώ να το πιστέψω».

Η έρευνα στο σπίτι

Νωρίτερα, από τις 4 το απόγευμα και για 2,5 ώρες άνδρες της Ασφάλειας Πατρών μαζί με εισαγγελέα πήγαν στην οικία στην οδό Μπιζανίου και την ερεύνησαν εξονυχιστικά, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα φωτίσουν περισσότερο την υπόθεση του θανάτου τόσο της μικρής Τζωρτζίνας, όσο και της Μαλένας και της Ίριδας.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Στη ΜΕΘ με κορωνοϊό 9χρονος

Σημαντικό μέρος της έρευνας στο σπίτι, αφιερώθηκε σε τυχόν ύπαρξη φαρμακευτικών σκευασμάτων. Όπως έγινε γνωστό ανάμεσα σε όσα κατασχέθηκαν, ήταν μια τηλεόραση, δυο γεμάτες μεγάλες κούτες, τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο, μια μεγάλη σακούλα με ένα χαλί μέσα και ένα κλουβί πουλιών.  Πάτρα: Το μυστηριώδες σημείωμα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Δεν ήξερα ότι έσωσα μια φόνισσα»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *