Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και πουλούσε τα έπιπλά της

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Η 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς και να πουλούσε τα πράγματά της στο διαδίκτυο. Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και πουλούσε τα έπιπλά της

Σοκάρουν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και οι άλλες δύο περιπτώσεις αλλά και ο θάνατος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού.

Ολοένα και περισσότερα είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί συγκλονισμένη.

Διαβάστε Επίσης  Η ζωή και τα θαύματα του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» αποκάλυψε κάποιες συνομιλίες που είχε στο Facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της, που πέθανε αιφνιδίως, και να πουλούσε τα πράγματά της.

Στον «αέρα» προβλήθηκαν και μερικές συνομιλίες που είχε η μητέρα με γυναίκα που ενδιαφερόταν να αγοράσει τα έπιπλα.

Σημειώνεται, ότι η συζήτηση έγινε λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η ίδια προσπαθούσε να πουλήσει πολυθρόνες και φλοκάτες κάνοντας λόγο για αντίκες.  Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και πουλούσε τα έπιπλά της

Το μυστήριο της νεκρής σπιτονοικοκυράς

Η 69χρονη γνώρισε τον Μάνο και τη Ρούλατο 2015. Τότε είχε γεννηθεί η Τζωρτζίνα και θέλοντας να τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της ζωής τους, τους πρότεινε να μείνουν σπίτι της, χωρίς ενοίκιο και, ταυτόχρονα, να έχει και εκείνη κάποιον να τη βοηθά και να τη φροντίζει. Τον Σεπτέμβριο του 2020 έφυγε από τη ζωή ξαφνικά.

Διαβάστε Επίσης  Εδώ και δυο μήνες ψάχνει ντελιβερά και δεν βρίσκει!

Ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στο Live News, τόνισε πως «υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη και αν έχει γίνει κάτι, η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει».  Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της και πουλούσε τα έπιπλά της

πηγή

Αφήστε μια απάντηση