Πάτρα: Συγγενής της Ρούλας Πισπιρίγκου επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του MEGA

Πάτρα: Συγγενής της Ρούλας Πισπιρίγκου επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του MEGA

Η δημοσιογράφος του MEGA, Ελένη Ασημακοπούλου, έπεσε θύμα επίθεσης από τον σύντροφο της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο άνδρας της έριξε μπουνιά στην κοιλιά ενώ η μητέρα της την απείλησε
Θύμα επίθεσης έπεσε η δημοσιογράφος του MEGA, Ελένη Ασημακοπούλου που βρέθηκε χθες έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα. Η δημοσιογράφος με τον εικονολήπτη του σταθμού όταν είδαν τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου την πλησίασαν για να της πάρουν κάποια δήλωση.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Επίσημη διάψευση του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας που αναφέρονται σε δημοσίευμα

Μου έριξε μπουνιά και διπλώθηκα στα δύο

Εκείνη την ώρα ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας, με το ένα του χέρι έσπρωξε τη δημοσιογράφο και με το άλλο της έριξε μπουνιά στην κοιλιακή χώρα. «Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω την όλη κατάσταση.. Και πόσο μάλλον όταν ένας άνδρας γεροδεμένος, απλώνει χέρι σε μια απροστάτευτη γυναίκα. Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα στα δυο από τους πόνους».

Διαβάστε Επίσης  O Δήμος Αθηναίων φροντίζει τα αδέσποτα: Σπιτάκια για γάτες τοποθετούνται σε διάφορες γειτονιές

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, αποκάλυψε μάλιστα πως δέχτηκε και απειλές από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;» της είπε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *