Σασμός επόμενα επεισόδια : 123 , 124 , 125 , 126

 

Σασμός επόμενα επεισόδια : 123 , 124 , 125 , 126

Σασμός επόμενα επεισόδια : 123 , 124 , 125 , 126

 

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 123 , 124 , 125 , 126 Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA

 

 

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 123 στις 7/4/22

 

Επεισόδιο 123
Δευτέρα

Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται.

Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα. Μόνο με τη δική της μαρτυρία θα μπορέσει ο Αστέρης να γλιτώσει την ισόβια καταδίκη, του λέει και οι δυο τους ξεκινούν σε έναν αγώνα δρόμου για να την εντοπίσουν.

Από την άλλη, ο Μανώλης με τον Νικηφόρο επιστρέφουν στο χωριό, αλλά ο πρώτος θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη, που θα τον ταρακουνήσει. Σταύρος και Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα, και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου του Πετρή.

Πρέπει να φανείτε δυνατές, Κάντε το για χάρη του Πετρή, τους λένε.

Και ενώ ο Γεράσιμος δέχεται μία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει….τσιράκι του, ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, που προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον.

Η μέρα της δίκης ξημερώνει, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες… Καθώς η αναμονή για τη δίκη κορυφώνεται, όλοι φοβούνται το τι θα φέρει η επόμενη ημέρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αν συγχωρέσεις την Βασιλική, θα σε ξεγράψω»

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 124 στις 8/4/22

Επεισόδιο 124
Τρίτη

Ο Αστέρης και η Αργυρώ, όμως, περνούν το τελευταίο βράδυ τρέμοντας τη συνάντησή τους… Στο μεταξύ ο Καραπάνος λαμβάνει στη φυλακή την οριστική απάντηση του Γεράσιμου στην απόπειρα να τον δωροδοκήσει, ενώ εκείνος αρχίζει μία καινούργια έρευνα.

Αυτή τη φορά…για τη Στέλλα. Από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε αισθάνθηκε κάτι ξεχωριστό για εκείνη, για αυτό και θέλει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τη ζωή της.

Η Βίκυ ξεκινά. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη καταφέρνει μία σειρά από χτυπήματα φέροντας την υπερασπιστική γραμμή της Στέλλας σε αδιέξοδο. Τα επιχειρήματα της καταρρέουν το ένα μετά το άλλο και ο Πανίκος κυριεύει την οικογένεια του Αστέρη.

Ο Μαθιός και η Καλλιόπη ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα, ενώ η Βασιλική ψάχνει τρόπο να κρατήσει τη μυστική υπόσχεση της στον Αστέρη….. θα φτάσει το γράμμα του Αστέρη στα χέρια της Αργυρώς;

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 125 στις 9/4/22

Επεισόδιο 125
Τετάρτη

Η ώρα της κατάθεσης της Αργυρώς έφτασε, όμως η πίεση που αισθάνεται είναι έντονη. Βλέποντας τον άντρα που αγάπησε να κάθεται στο εδώλιο για τον φόνο του αδελφού της, η καρδιά της σπάει σε χίλια κομμάτια.

Το χωριό βρίσκεται στον πυρετό της δίκης, ενώ ο Αστέρης στωικά υπομένει τη μοίρα του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αστέρη θα με πεθάνεις

Η Καλλιόπη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς βλέπει τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή για τον γιο της. Θα πεθάνω αν καταδικαστεί, μονολογεί, δείχνοντας στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ενώ η Θοδώρα Θα κάνει μία προσπάθεια να κυνηγήσει τα όνειρά της και να κάνει…. στροφή στα επαγγελματικά της.

Το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητο τρόπο. Την ώρα που ο Καραπάνος κι ο Γεράσιμος έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι επιβολής, η Στέλλα δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη…

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 126 στις 10/4/22

Επεισόδιο 126
Πέμπτη

Η Καλλιόπη καταρρέει υπό το βάρος των μυστικών που κουβαλά, ενώ η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη.

Η κοπέλα όμως είναι ανένδοτη. Δεν θέλω τίποτα από εκείνον. Για εμένα είναι νεκρός, λέει η Αργυρώ. Ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει.

Ο Μανώλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη και ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί. Την ίδια στιγμή, ένας νέος έρωτας ανθίζει ανάμεσα στην Στέλλα και στον Γεράσιμο.

Ο ένας θα δει τον άλλον όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα…..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση