Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μητέρα του Ανέστη η Αναστασία;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μητέρα του Ανέστη η Αναστασία;

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές είναι δυο βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Η Γη της Ελιάς και η συνέχεια της ιστορίας προβλέπεται εξίσου δυνατή. Παρακολουθώντας τα τελευταία επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, παρατηρούμε την σχέση ανάμεσα στον Ανέστη και την Αναστασία, η οποία έχει προβληματίσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό. Τι τρέχει ανάμεσα στους δυο ήρωες; Υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους;  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μητέρα του Ανέστη η Αναστασία;

Μητέρα του Ανέστη η Αναστασία στην Γη της Ελιάς;

Ο χαρακτήρας του Ανέστη έχει απασχολήσει κατά πολύ το τηλεοπτικό κοινό στα τελευταία επεισόδια. Μια η περιπέτεια της υγείας του, μια η φυλάκιση του, κάνουν τον μισητό αυτό χαρακτήρα για πολλούς τηλεθεατές να βρίσκεται συνέχεια στο προσκήνιο.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Μάνος και Ισίδωρος γυρνούν την πλάτη στην Μυρτάλη

Παρακολουθώντας όμως τα επεισόδια, βλέπουμε πως η Αναστασία παρά τις όποιες ανήκουστες πράξεις πραγματοποιεί ο Ανέστης, είναι πάντα εκεί γι΄αυτόν, είναι πάντα στο πλευρό του. Σε κάθε δυσκολία και σε κάθε εμπόδιο που καλείτε να περάσει, η ηρωίδα είναι πλάι του.

 

Αυτό φυσικά δεν επιβεβαιώνει τίποτα πως πρόκειται για μια σχέση μητέρας και γιου αλλά σίγουρα οι δυο ήρωες συνδέονται άμεσα. Επιπλέον, όπως είδαμε και στα προηγούμενα επεισόδια ένα πρόσωπο του παρελθόντος εμφανίστηκε ξανά στην ζωή της Αναστασίας, ένας άνδρας μυστήριο που με την ηρωίδα είχαν παρελθόν και διατηρούσαν σχέση μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Η Αρετή Παρακολουθεί Τον Στάθη – Ένα Βήμα Πριν Την Απόλυτη Καταστροφή

Η συνέχεια της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για το μέλλον με το ενδιαφέρον και την αγωνία του τηλεοπτικού κοινού να παραμένει αμείωτο. Ποια είναι άραγε η σχέση ανάμεσα σε Αναστασία και Ανέστη στην σειρά Η Γη της Ελιάς; Εκτός από υπάλληλοι των Βρεττάκων συνδέονται και κάπως αλλιώς μαζί; Η συνέχεις στις οθόνες μας…  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μητέρα του Ανέστη η Αναστασία;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *