Η Γη της Ελιάς – Αλέξης: «Με έχεις ικανό να σκοτώσω άνθρωπο;»

Η Γη της Ελιάς – Αλέξης: «Με έχεις ικανό να σκοτώσω άνθρωπο;»

Τα κακά νέα στην Μάνη μεταδίδονται γρήγορα, και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς η Μαργαρίτα μαζί με τον Αλέξη οδηγούνται στο Αστυνομικό τμήμα όπου ο Κουράκος τους ανακοινώνει τον θάνατο του Νικήτα. Η Μαργαρίτα σοκάρεται στο άκουσμα αυτής της είδησης και ο Αλέξης ξεκινά το θέατρο με σκοπό να τους ξεγελάσει όλους. Θα πείσει άραγε την μητέρα του, Μαργαρίτα, πως δεν εμπλέκεται με την δολοφονία του αδερφού του, Νικήτα;  Η Γη της Ελιάς – Αλέξης: «Με έχεις ικανό να σκοτώσω άνθρωπο;»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω επιστρέφει στο παλιό της εαυτό και ζητά εκδίκηση

Τι θα δούμε απόψε 29/3 στην Γη της Ελιάς;

Ο Λυκούργος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πει στη Χάιδω ότι η Μέλπω έχει μετακομίσει στο σπίτι του, αλλά δεν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, κινδυνεύοντας έτσι να παρεξηγηθεί μαζί της. Η Εύα προτείνει στον Στάθη να πάει κάποια ρούχα του στο σπίτι της, εκείνος όμως αρνείται, καθώς δεν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της.

Η Μυρτάλη υποψιάζεται τον Αλέξη για τη δολοφονία του Νικήτα ενώ την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος Κουράκος παίρνει καταθέσεις από τον Αλέξη και τη Μαργαρίτα. Η Μαργαρίτα απαγορεύει στον Αλέξη, απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, να πάει στη Θεσσαλονίκη στην κηδεία του Νικήτα. Δεν καταφέρνει όμως να τον αποτρέψει και η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη μόλις το μαθαίνει. Ο Αλέξης ξεκινά να παίζει θέατρο δείχνοντας σε όλους την λύπη του για το χαμό του ετεροθαλή αδερφού του. Θα καταφέρει άραγε να πείσει την μητέρα του, Μαργαρίτα πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατό του ή όχι;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Χάιδω: «Αν πάθει κάτι το μωρό και η Βασιλική, θα πεθάνω!»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *